Amerika’ya seçim nasıl gösterildi

Amerika! Ah Amerika.. Ah şu Pensilvanya.. Hocaefendi,  Yahudi lobisi yerli ve yabancı dostları hep birlikte ABD’yi yanılttılar.. Geçen gün Hürriyet’te Tolga Tanış’ın “Washington...

Amerika! Ah Amerika.. Ah şu Pensilvanya.. Hocaefendi,  Yahudi lobisi yerli ve yabancı dostları hep birlikte ABD’yi yanılttılar..

Geçen gün Hürriyet’te Tolga Tanış’ın “Washington seçimi nasıl gördü” diye bir yazısı vardı.. Aslında başlık “gördü” değil, “gösterildi” olmalıydı. Bu işin içinde Tanış’ın yazı yazdığı gazete de var. Pensilvanya bir kehanette bulundu, sonra kendi yalanına kendisi de inandı, dostlarını da inandırdı..

Plan belliydi. AK Parti seçimi kaybedecek, AK Parti’nin sonu ANAP gibi olacaktı. Erdoğan ya ölecek, ya kaçacak, ya aklını kaybedecek, ya da hapse girecekti.. Bunu açık açık söylüyorlardı.. Hatta yıllardır birilerinin masasında Erdoğan’ı Uluslararası Ceza Mahkemesi’nde sanık yapmak için, imal edilen klasörler dolusu dosya bekleyip, duruyor.. Yahudi lobisi hâlâ o “one minute”nin, o “Mavi Marmara”nın intikamını almak için fırsat kolluyor.. Ekonomik kriz, siyasi kriz, terör, patlayan bombalar, Gezi eylemi, hepsi bir yerde döner dolaşır aynı kapıya çıkar..

CHP, MHP, PKK ve Paralel yapıyı bir araya getiren, DİSK’le TİSK’I bir araya getiren üst akıl bu akıl işte.. Koç’la Marksist görünümlü adamları bir araya getirenler de bunlardı..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.051 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.597 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar