2016’ya dolu dizgin

Seçim bitti, sonuçlar belli oldu ama, tartışmalar bitmedi.. Artık hükümeti kimin kuracağı değil, muhalefetin geleceği tartışılıyor. Ve tabii eşzamanlı olarak G20 zirvesi gündemin ana maddelerinden birini...

Seçim bitti, sonuçlar belli oldu ama, tartışmalar bitmedi.. Artık hükümeti kimin kuracağı değil, muhalefetin geleceği tartışılıyor. Ve tabii eşzamanlı olarak G20 zirvesi gündemin ana maddelerinden birini oluşturuyor. G20 zirvesinin hemen ardından, başta Suriye olmak üzere bölgede önemli gelişmeler bekleniyor..

Terör ve Paralel yapı operasyonu hız kesmeden devam ediyor..

Dolar düşüşte, ekonomi toparlanıyor, yatırımlar canlandı, sermaye girişi başladı.

Bu süreçten üzüntü duyan kesimlerin başında Paralel yapı geliyor. Gülen yine açtı ağzını yumdu gözünü. Bu kez bugünki Tevrat’tan iktibas ettiği beddualarla seslendi.. Herkese lanet etti adeta.. Lanet aslında cemaatin de önemli bir kısmını kapsıyordu..

Twitter’de yaptığım bir ankette katılanların %74’ü Gülen’in ruh sağlığının yerinde olmadığını düşünüyor. Birilerinin bu adama “dur” demesi gerekiyor. Bu adam kendine ve yakın çevresine de zarar verebilir. Birileri de bu adamı bu maksatla kullanıyor gibi sanki.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.051 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.597 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar