2016’ya 5 Kala

Fırtına gibi bir yılı geride bırakıyoruz. Ve yine fırtına gibi bir yıla giriyoruz. Düne dair ne varsa, bugün de devam edecek ve yeni gün yeni sorunlarla başlayacak. Ve her yeni gün yeni bir umutla doğacak.....

Fırtına gibi bir yılı geride bırakıyoruz. Ve yine fırtına gibi bir yıla giriyoruz.

Düne dair ne varsa, bugün de devam edecek ve yeni gün yeni sorunlarla başlayacak. Ve her yeni gün yeni bir umutla doğacak.. Çünkü bizim inancımızda, geleneğimizde umutsuzluk yoktur.

Neyse ki, her ne kadar dinden uzaklaşmış da olsak, o derunumuzdaki ruh, bütün umutların tükendiği bir zamanda uyanıveriyor ve bütün hesapları altüst ediyor..

En karamsar bir anda, tek başına iktidar umutlarının sönmeye yüz tuttuğu, birilerinin ellerini ovuşturarak fırsat kollamaya başladığı, kuzgunların leşi üleşmeye hazırlandıkları bir zamanda bir anda bu karanlık hesaplar altüst oldu.

2016’da bizi daha büyük sorunlar beklese bile ben 2016’ya daha büyük bir umutla ve heyecanla giriyorum.. Daha bir kararlılıkla.. Daha bir kendinden emin..

Çile bizi çelikleştiriyor.. Hayat en büyük mektep. Çevremizde olup bitenler, yaşananlar bir çok şeyi anlamak için iyi bir fırsat.. Onlar bu işin sırrını asla anlayamayacaklar. Kazdıkları çukurlara kendileri düşecekler..

Kıbriti gözümüze çok yaklaştırınca, arkasında kocaman bir ormanı kaybediyoruz..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şimdi veda vaktidir 01 Eylül 2022 | 7.647 Okunma Devlet adamına saygı 31 Ağustos 2022 | 2.131 Okunma Yasa yapmak 30 Ağustos 2022 | 893 Okunma Bana güven, gerisini merak etme sen 29 Ağustos 2022 | 3.053 Okunma Çorba sever misiniz? 28 Ağustos 2022 | 1.597 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar