Katar-Karadavî, Kadir Gecesi, Bayram Namazı ve İmam-Hatipler

Ne kadar çok gündemimiz var; değişen, değişmeyen, hiç değişmemesi gereken gündemlerimiz…Hâlâ gündemde olan ve İslâm dünyasına yönelik daha büyük şer planların...

Ne kadar çok gündemimiz var; değişen, değişmeyen, hiç değişmemesi gereken gündemlerimiz…

Hâlâ gündemde olan ve İslâm dünyasına yönelik daha büyük şer planların “işaret fişeği” olarak okunması gereken Katar krizine dair Eyüp Buluşmaları Platformu olarak bir bildiri yayımladık:

Katar’ın ve el-Karadavi’nin Yanındayız

“Onlar bir plân/tuzak kurdular. Allah da bir plân kurdu. Allah plân kuranların en hayırlısıdır”(Âl-i İmran 54)

“ABD başkanı Donald Trump’ın Suudi Arabistan ziyareti, işaret fişeği kabul edilip Katar’ı ablukaya alma ve ardından peş peşe gelen hamleler, emperyalist güçlerin İslam Dünyasını karıştırmaya devam edeceklerini bir kez daha gösterdi. 

İslam düşmanları, Müslümanların bir araya gelmemesi, toparlanmaması, vakarlı bir şekilde ayağa kalkmaması, mezhep ve meşrep çatışmaları ile sarsılması için tuzaklar kuruyorlar. Katar gündemiyle görülen ve yaşanan olaylar, yeni bir döneme girdiğimizin emarelerini fazlasıyla taşıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
En şiddetli düşman 23 Nisan 2024 | 110 Okunma Zihniyet değişimi 16 Nisan 2024 | 118 Okunma Gerçek bayramlara... 09 Nisan 2024 | 44 Okunma Muhasebe Vakti 02 Nisan 2024 | 229 Okunma Gazze Direnişinin Dirilttikleri 26 Mart 2024 | 137 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar