YPG/PKK’nın Paris’te AB’ye meydan okuması…

Tv100 Gazetesi Yazarı Abdullah Ağar'ın bugünkü (27.12.2022)''YPG/PKK’nın Paris’te AB’ye meydan okuması…'' başlıklı yazısı.

Avrupa kendi beslediği ve kullandığı YPG/PKK terör örgütünün Avrupa’nın göbeğinde kendisine;

- Güç gösterisi yapma,

- Meydan okuma,

- Hesaba çekme gerçeğiyle karşı karşıya!

YPG/PKK terör örgütü yandaşları, Fransa’nın resmi demir yolu şirketi SNCF'ten emekli 69 yaşındaki bir Fransız vatandaşının Paris'te üç kişinin ölümüyle sonuçlanan silahlı saldırısını protesto etme mazereti altında Fransa'nın başkenti Paris’te şiddet eylemleri gerçekleştirdi.

Ortalığı kasıp kavurdular.

Fransız polisine dahi saldırdılar. Paris Emniyet Müdürü Laurent Nunez’in açıklamasına göre, 31 Fransız polisi bu saldırılarda yaralandı, Fransızlara ait çok sayıda otomobil ve motosiklet ateşe verildi, pek çok kamu ve özel alan tahrip edildi, yağmalandı ve kundaklandı.

Terör örgütü bunlarla da yetinmeyip, Fransa’nın dahi terör örgütü kabul ettiği PKK’nın paçavraları ve terör örgütü lideri A. Öcalan’ın çirkin posterlerini Fransız devriminin sembolü Marianne’in sembol heykeline dahi diktiler.

Alışılagelmiş bir durum değil!

Nasıl oluyor da YPG/PKK terör örgütü, besle kargayı oysun gözünü ya da beslediğin yılan gün gelir seni de sokar misali bu kadar pervasız, Avrupa’nın göbeğinde bir terörü ve tedhişi estirebiliyor?

Daha önceden de bu tür eylemleri vardı. Ancak bu eylemlerin hedefinde Türkiye, Türkiye’nin Avrupa’daki diplomatik misyonları, STÖ’ler ve Türk vatandaşları olurdu.

Şimdi ise diğerlerinden çok farklı olarak, Fransız devlet otoritesini, kamu düzenini, egemenliğini, toplumsal huzurunu hedef aldılar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Jeopolitik fırtınaya kavramsal ve teolojik bir bakış: Kimler, kimleri ve inançları nasıl kullanır? 31 Mayıs 2023 | 819 Okunma İran-Taliban çatışması: Mezhep fitnesi nereye gider; kim ve nasıl kullanır? 30 Mayıs 2023 | 1.251 Okunma Mahmur’un yolu nereye çıkar? 24 Mayıs 2023 | 2.387 Okunma Batı günah çıkartmayı sever, yeni günahlar işlemeyi de…! 23 Mayıs 2023 | 555 Okunma PKK Türkiye’deki seçimlerde neyi aradı; 4. Safha’nın mı peşinde? 17 Mayıs 2023 | 1.880 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar