Kremlin'in tepesinde patlayan İHA’lar nereye gider?

Bugün Rusya’da 9 Mayıs Zafer Bayramı kutlamaları var. Zafer Günü veya 9 Mayıs, Ukrayna üzerinden bütün Batı’yla savaştığını söyleyen Rusya ve ordusu için geçmişteki 9 Mayıs...

Bugün Rusya’da 9 Mayıs Zafer Bayramı kutlamaları var. Zafer Günü veya 9 Mayıs, Ukrayna üzerinden bütün Batı’yla savaştığını söyleyen Rusya ve ordusu için geçmişteki 9 Mayıs kutlamalarından daha önemli ve anlamlı.

Zafer Günü, 2. Dünya Savaşı'nın sonunda Nazi Almanya’sının kayıtsız şartsız teslim olmasıyla Sovyetler Birliği tarafından ilan edildi ve Sovyetlerin dağılmasından sonra da Rusya tarafından bu gelenek sürdürüldü.

Peki Kremlin’deki Senato binasının tepesinde patlayan ve Rusya’nın “Putin'e suikast girişimi olarak değerlendiriyoruz” dediği İHA saldırılarından sonra Putin bu kutlamalara katılacak mı?

Bunu gün içerisinde görmüş olacağız.

Büyük olasılıkla katılacaktır.

Eğer katılmazsa pek çok spekülasyona ve prestij kaybına neden olur.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Jeopolitik fırtınaya kavramsal ve teolojik bir bakış: Kimler, kimleri ve inançları nasıl kullanır? 31 Mayıs 2023 | 819 Okunma İran-Taliban çatışması: Mezhep fitnesi nereye gider; kim ve nasıl kullanır? 30 Mayıs 2023 | 1.251 Okunma Mahmur’un yolu nereye çıkar? 24 Mayıs 2023 | 2.387 Okunma Batı günah çıkartmayı sever, yeni günahlar işlemeyi de…! 23 Mayıs 2023 | 555 Okunma PKK Türkiye’deki seçimlerde neyi aradı; 4. Safha’nın mı peşinde? 17 Mayıs 2023 | 1.880 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar