İstanbul tartışması sürüyor

İSTANBUL seçimleri bize gösterdi ki doğru adayla ve doğru stratejiyle kazanılmayacak seçim yoktur. Yine İstanbul seçimleri bize gösterdi ki kaybedilmeyecek seçim de yoktur.

Ekrem İmamoğlu, herkesi kucaklayıcı kampanyasıyla yakaladığı çizgiyi belediye başkanlığında da sürdürmekte kararlı. O nedenle İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği’ne enerji sektöründe adından saygıyla söz edilen bir ismi getiriyor. Eski TÜPRAŞ Genel Müdürü Yavuz Erkut’tan söz ediyorum. Erkut, TÜPRAŞ’ta uzun süre görev yaptıktan sonra OPET Genel Müdürlüğü yapmış, TÜPRAŞ’ın özelleştirilmesi üzerine TÜPRAŞ Genel Müdürlüğü’nü üstlenmiş bir isim. Sosyal demokrat bir kişilik olarak tanınıyor. Yavuz Erkut ismi kulağıma gelince, sektörün duayenleriyle konuştum. Muhafazakâr isimler dahi kendisinden saygıyla söz etti. Kararında bir değişiklik olmazsa, Ekrem İmamoğlu ilk düğmeyi doğru iliklemiş olacak. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “1989 travmasını yaşatmayacağım” demişti. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan ile Özel ne konuştular 25 Nisan 2024 | 3.633 Okunma Erdoğan’ın ABD gezisi iptal edildi mi 24 Nisan 2024 | 4.175 Okunma Irak’la tarihi dönüm noktası 23 Nisan 2024 | 496 Okunma Erdoğan’ın Irak ziyaretinin kodları 22 Nisan 2024 | 2.194 Okunma Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ 19 Nisan 2024 | 7.822 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar