Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’

Hürriyet Gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, AK Parti'deki değişimin MKYK'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından dile getirildiğini yazdı. Selvi'nin yazısına göre, "AK Parti'de bayrak değişimi yaşanacak." Selvi'nin yazısın bir diğer konusu seçim öncesinde sıkça gündem olan "İsrail'le ticaret.." Fatih Erbakan ayrıntısına dikkat...

Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim gecesinden itibaren AK Parti’de değişim işaretlerini veriyor.

Seçimlerde yaşanan yenilgiden sonra kamuoyunda da bir değişim beklentisi oluştu. Hem parti yönetiminde hem de kabinede değişim talebi yaşanıyor.

GEREĞİ YAPILACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan önceki gün yapılan MKYK toplantısında seçim sonuçlarına ilişkin kapsamlı bir değerlendirme yapıyor. Seçimlerde alınan sonuçların her yönüyle değerlendirileceği ve gereğinin yapılacağını söylüyor.

“İçimizde değerlendirmelerimizi yapacağız. Bayrak değişimine gideceğiz” diyor.

Parti yönetiminde ve kabinede yapılacak olan değişim, ‘Seçimlerde verilen mesajı aldık’ demenin ilk adımı olarak görülüyor.

HEPİMİZ SORUMLUYUZ VURGUSU

Erdoğan, seçimlerin hemen ardından yapılan MYK toplantısında da “Başta ben olmak üzere bu masanın etrafındakilerin hepsi sorumlu” demişti. AK Parti’de güçlü bir değişim beklentisi olduğu bir gerçek. Bunun geciktirilmeden yapılması gerekiyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan-Özel görüşmesine damga vuracak Kavala dosyası 02 Mayıs 2024 | 1.153 Okunma Erdoğan-Özel görüşmesi İmamoğlu’nu rahatsız etti 01 Mayıs 2024 | 1.083 Okunma Erdoğan: ‘50 artı 1 sistemi değişmeli’ 30 Nisan 2024 | 6.659 Okunma Erdoğan, Özel ve Dervişoğlu’ndan beklentiler 29 Nisan 2024 | 1.242 Okunma Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı 26 Nisan 2024 | 4.655 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar