Erdoğan: ‘Bayrak değişimi yaşanacak’

Hürriyet Gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, AK Parti'deki değişimin MKYK'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından dile getirildiğini yazdı. Selvi'nin yazısına göre, "AK Parti'de bayrak değişimi yaşanacak." Selvi'nin yazısın bir diğer konusu seçim öncesinde sıkça gündem olan "İsrail'le ticaret.." Fatih Erbakan ayrıntısına dikkat...

Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim gecesinden itibaren AK Parti’de değişim işaretlerini veriyor.

Seçimlerde yaşanan yenilgiden sonra kamuoyunda da bir değişim beklentisi oluştu. Hem parti yönetiminde hem de kabinede değişim talebi yaşanıyor.

GEREĞİ YAPILACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan önceki gün yapılan MKYK toplantısında seçim sonuçlarına ilişkin kapsamlı bir değerlendirme yapıyor. Seçimlerde alınan sonuçların her yönüyle değerlendirileceği ve gereğinin yapılacağını söylüyor.

“İçimizde değerlendirmelerimizi yapacağız. Bayrak değişimine gideceğiz” diyor.

Parti yönetiminde ve kabinede yapılacak olan değişim, ‘Seçimlerde verilen mesajı aldık’ demenin ilk adımı olarak görülüyor.

HEPİMİZ SORUMLUYUZ VURGUSU

Erdoğan, seçimlerin hemen ardından yapılan MYK toplantısında da “Başta ben olmak üzere bu masanın etrafındakilerin hepsi sorumlu” demişti. AK Parti’de güçlü bir değişim beklentisi olduğu bir gerçek. Bunun geciktirilmeden yapılması gerekiyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Amerika’nın utanç günü 26 Temmuz 2024 | 347 Okunma Normalleşme yeni kriterle devam edecek 25 Temmuz 2024 | 734 Okunma Ekrem İmamoğlu’nun dosyasıyla ilgilenenler 24 Temmuz 2024 | 2.841 Okunma Bayan kahkaha mı bay asık surat mı 23 Temmuz 2024 | 4.978 Okunma CHP’de kaset savaşları mı başlıyor 22 Temmuz 2024 | 1.794 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar