MEB az önce duyurdu! E-sınavlar ertelendi mi?

Kahramanmaraş'ta yaşanan depremin etkileri tüm yurtta hissediliyor. Deprem sonrası Milli Eğitim Bakanlığı'ndan da önemli açıklamalar geldi. Peki, e-sınavlar ertelendi mi? e-sınavlar yapılacak mı? Milli Eğitim Bakanlığı son dakika açıklaması…

MEB az önce duyurdu! E-sınavlar ertelendi mi?

Kahramanmaraş depremi sonrasında e-sınavlar yapılacak mı sorusunun yanıtı öğrenciler tarafından sıklıkla aranıyordu. 07-12 Şubat 2023 tarihleri arasında yapılacak olan sınavların milli yas ilan edilmesi ile birlikte ertelendiği iddia ediliyordu. Milli Eğitim Bakanlığı e-sınavlar ile ilgili açıklama yaptı. Peki, e-sınavlar ertelendi mi?

MEB e-sınavlar ertelendi mi?

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkez üssü olan 7.7 şiddetindeki depremin ardından Milli Eğitim Bakanlığı açıklamaları da yakından takip ediliyor. Meydana gelen şiddetli depremler nedeniyle 7 gün süreyle milli yas ilan edildi. Milli Eğitim Bakanlığı da bu süreçte sınavların ertelendiğini duyurdu. Ancak bakanlıktan E-sınavlar hakkında açıklama yapılmayınca araştırmalarda yoğunlaştı.

Milli Eğitim Bakanlığı e-sınavlar ile ilgili son dakika açıklamasını da biraz önce yaptı. Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre 7-12 Şubat 2023 tarihleri arasında Türkiye genelinde e-sınav merkezlerinde yapılacağı açıklanan Motorlu Taşıt sürücülüğü, kalfalık ve amatör telsizcilik, ustalık sınavlarının tümü ertelendi.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
GAZZE; YİNE GAZZE; HEP GAZZE! GAZZE; YİNE GAZZE; HEP GAZZE!
Erdoğan: ‘50 artı 1 sistemi değişmeli’ Erdoğan: ‘50 artı 1 sistemi değişmeli’
Audi A8 ve Ali Erbaş Audi A8 ve Ali Erbaş
SABIR TAŞI ÇATLADI!.. SABIR TAŞI ÇATLADI!..
Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair… Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair…
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı
Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey
Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş