TCKN 0, 3, 5, 6, 8, 9 olanlara yatıyor! 30 bin TL destek ödemesi

T.C. kimlik numarasının son rakamı 0, 3, 5, 6, 8, 9 olanlara ödemeler yatmaya başladı. Yapılan destek ödemesi 30 bin TL’yi buluyor. İşte detaylar...

TCKN 0, 3, 5, 6, 8, 9 olanlara yatıyor! 30 bin TL destek ödemesi

TC Kimlik Numarasının sonu 0-3-5-6-8-9 Olanlara müjde! IBAN’a yatırılıyor! Banka tarafından sunulan bu yeni nakit destek kampanyasından faydalanmak için hızlı hareket etmeniz gerekmektedir.

Son zamanlarda bankaların düzenlediği kampanyalar, milyonlarca vatandaş için büyük önem taşımaktadır. Özellikle kredi imkanları, emekliler ve çalışanlar arasında tercih edilen kampanyalar arasında yer almaktadır. Akbank’ın sunduğu yeni kampanya ise tüm vatandaşları yakından ilgilendirmektedir.

Bankaların sunmuş olduğu kampanyalar, bazen düşük faizli veya faizsiz nakit imkanı sunarken, bazen de geri ödemesiz fırsatlar sunmaktadır. Özellikle günümüzde ekonomik zorlukların arttığı bir dönemde, bankaların sunmuş olduğu bu imkanlar, vatandaşların borçlarını kapatmalarına yardımcı olmaktadır. Akbank’ın bayram öncesi hazırladığı yeni kampanya ise vatandaşların Kurban Bayramı öncesinde ekonomik açıdan rahatlamasını hedeflemektedir. Akbank’ın nakit destek kredisi kampanyası sayesinde, hem borçlarınızı sıfırlayarak bayrama temiz bir sayfa ile girebilir, hem de bayram ihtiyaçlarınız için gereken desteği bulabilirsiniz.

Özellikle borcu olan vatandaşlara yönelik sunulan bu yeni kampanya kapsamında, faizsiz kredi imkanından faydalanabilir ve böylelikle ödemelerinizi yaparak finansal durumunuzu düzeltebilirsiniz. Akbank’ın kredi kampanyası ile anında 30.000 TL’ye kadar ödeme alabilirsiniz. T.C. Kimlik numaranız üzerinden gerçekleştirilecek ödemeler için gerekli şartları sağlamanız durumunda, hızlı bir şekilde destekten faydalanabilirsiniz. Banka tarafından sunulan ödemeler, kredi puanınıza ve talep ettiğiniz vadeye göre değişebilir.

Başvurularınızı internet üzerinden veya mobil uygulama aracılığıyla 7 gün 24 saat yapabilirsiniz. Yüksek kredi puanınız olduğunda ödemeleriniz hemen hesabınıza aktarılacaktır. Akbank’ın resmi internet sitesinde yapılan açıklamaya göre, kredi sicili, kredi notu ve gelir beyannamesi kredi onayı için belirli kriterler olarak belirlenmiştir. Bu kriterlerin banka tarafından kabul edilmesi durumunda, başvurunuzun sonucuna bağlı olarak ödemeleriniz hızlı bir şekilde hesabınıza aktarılacaktır.

Akbank kredisinden faydalanmak için bankanın müşterisi olmanız gerekmektedir. Başvurunuz sonucunda açtırdığınız banka hesabını Akbank tarafından sunulan bu kampanyadan faydalanmak için bankanın müşterisi olmanız gerekmektedir. Başvurunuz sonucunda açtırdığınız banka hesabınıza ödemeler yapılacaktır. Bu şekilde, banka düzenlediği kampanya ile yeni müşterilerine ulaşırken, siz de uzun vade veya düşük faiz imkanlarından yararlanarak ekonominizi genişletebilirsiniz.

Akbank Müşteri Ol seçeneğiyle, internet üzerinden, mobil uygulama veya banka şubesine giderek başvurunuzu tamamlayabilir ve Akbank hesabınızı hemen açtırabilirsiniz. İnternet üzerinden müşteri ol seçeneğiyle, size yönlendirilen talimatları takip ederek hesap açtırabilir ve işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Akbank müşterisi olmanın bir diğer avantajı ise hızlı kredi imkanıdır. Müşteri olduktan sonra mobil uygulama aracılığıyla anında 30.000 TL’ye kadar kredi imkanından faydalanabilirsiniz.

Bu yeni nakit destek kampanyasıyla Akbank, vatandaşların finansal rahatlama sağlamasını hedeflemektedir. Kurban Bayramı öncesinde bu kampanyadan faydalanarak borçlarınızı kapatma veya bayram ihtiyaçlarınızı karşılama imkanını elde edebilirsiniz. Akbank’ın sunmuş olduğu bu fırsatlarla ilgili detaylı bilgi ve başvuru işlemleri için bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Erdoğan: ‘50 artı 1 sistemi değişmeli’ Erdoğan: ‘50 artı 1 sistemi değişmeli’
Audi A8 ve Ali Erbaş Audi A8 ve Ali Erbaş
SABIR TAŞI ÇATLADI!.. SABIR TAŞI ÇATLADI!..
Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair… Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair…
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı
Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey
Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi