İslam Meiş’ten altın aldıracak o yorum! Dibin de dibini görecek

Piyasa ve Ekonomi Uzmanı İslam Memiş, binlerce kişinin yüzünü güldüren önemli açıklamalarda bulundu. Memiş altın düşecek diyerek o tarihe dikkat çekti. Altın almak isteyenler büyük bir fırsat doğmuş oldu.

İslam Memiş’ten altın aldıracak o yorum! Dibin de dibini görecek

Gerçekleşen seçimlerin arından piyasalarda beklenen hareketlilik görülmeye başladı. Başta altın olmak üzere döviz kurları da büyük bir yükseliş içerisine girdi. Yatırımcılar nasıl bir yol izleyebileceğini araştırmaya başlamışken; İslam Memiş bomba gibi bir açıklama ile geldi. Altının düşeceğini dile getiren İslam Memiş; o tarihi söyledi.

İslam Memiş, eylül ayına dikkat çekerek büyük bir müjde alacağımızı söyledi ve bu konuda nasıl hareket etmemiz gerektiğini anlatacağını ifade etti.

Paylaşımında, kötü günler için para biriktirmeyi öğretirken, kalbimize nasıl insan sığdırabileceğimizi öğretmediklerini de belirtti. Altın ve gümüş fiyatlarını da paylaşarak “Hayırlı işler” temennisinde bulundu.

Memiş, gram altının fiyatının 1.477 lira olduğunu ifade ederek pişman olanların geri dönüş yapabileceğini ancak kendisinin ve yol arkadaşlarının planlarından sapmadığını belirtti.

İki hafta önce bu süreci başlatan yol arkadaşlarıyla güçlü bir birlik oluşturduklarını ve belgelerle kanıtladıklarını dile getiren Memiş, bazı kişilerin başlangıçta şüpheyle yaklaştığını ancak şimdi “Ben de sattım, haber bekliyorum” dediklerini ifade etti ve kendilerinin ise durumun farkında olduklarını ve herkesin kendi bilincine sahip olduğunu belirtti.

Yol arkadaşlarının cesur, vatansever ve dürüst olduğunu vurgulayan Memiş, onlarla ömür boyu dost olduklarını ifade etti.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Erdoğan: ‘50 artı 1 sistemi değişmeli’ Erdoğan: ‘50 artı 1 sistemi değişmeli’
Audi A8 ve Ali Erbaş Audi A8 ve Ali Erbaş
SABIR TAŞI ÇATLADI!.. SABIR TAŞI ÇATLADI!..
Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair… Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair…
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı
Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey
Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi