Emekliye 30.000 TL destek ödemesi seçim öncesi yatacak! 15 milyon emekli alacak

Eski emekli ve de EYT'liye PTT'den seçim öncesi büyük müjde geldi. 15 milyon emekliye 30 bin TL destek ödemesi yatacak. Başvuru yapanlar seçim öncesi ödemeyi alacak.

Emekliye 30.000 TL destek ödemesi seçim öncesi yatacak! 15 milyon emekli alacak

15 milyon emekliye büyük müjde geldi. Gelir belgesiz kefilsiz şartsız tam 30.000 TL destek ödemesi verilecek. Ödeme seçimi öncesi hesaplara yatacak milyonlarca emekli bu ödemeden anında yararlanma imkanı bulacak. 30 bin TL'ye kadar emekli kredi almak isteyenler başvurularını hem PTT'den hem de bankalardan yapabilecek. Emekli maaşı hesabı üzerinden verilecek olan destek ödemesinin şartları da netleşti. Milyonları kapsayan yeni destek ödemesi ile ilgili detaylar haberimizde…

Emekli vatandaşlara Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank gibi kamu bankalarından başvuru yapmaları halinde internet bankacılığı veya şubeden 3 ay ertelemeli kredi desteği sağlanacak. Ayrıca Akbank ve Garanti Bankası emekli müşterilerine şubeleri ve mobil uygulamaları üzerinden kredi desteği sağlayacak. Vatandaşlara ihtiyaç kredisi değil bankalardaki borçlarını kapatmaları için de borç kapatma kredisi desteği verilecek.

BAŞVURULAR BAŞLADI

Emeklilerin rahatlıkla gerçekleştirecek oldukları başvurular ile kredi desteğinden yararlanabilmeleri mümkün olacak. Hızlı bir şekilde bankalardan gelecek olan cevap ile vatandaşlar ekonomik sıkıntılarını bir miktar olsun unutacaklar.

SON BAŞVURU TARİHİ 30 MAYIS 2023

Emekli maaşı alan milyonlarca kişiyi kapsayan 30.000 TL destek ödemesi için son başvuru tarihi belli oldu. PTT'den ve bankalardan emekli ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenler 30 Mayıs 2023 tarihine kadar başvuru yaparak destek ödemesi alabilir.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
GAZZE; YİNE GAZZE; HEP GAZZE! GAZZE; YİNE GAZZE; HEP GAZZE!
Erdoğan: ‘50 artı 1 sistemi değişmeli’ Erdoğan: ‘50 artı 1 sistemi değişmeli’
Audi A8 ve Ali Erbaş Audi A8 ve Ali Erbaş
SABIR TAŞI ÇATLADI!.. SABIR TAŞI ÇATLADI!..
Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair… Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair…
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı
Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey
Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş