Yay burcu haftalık burç yorumu 19 Mart - 25 Mart 2018

Sevgili Yay ve yükseleni Yay olanlar 19 - 25 Mart 2018 haftası Yay burcunu neler bekliyor? Bu hafta Yay burcu neler yaşayacak? Yay burcunun aşk durumu nasıl? Cevapla.tv Uzmanı Hande Kazanova 19 - 25 Mart 2018 haftası Yay burcunu yorumladı.

Yay burcu haftalık burç yorumu 19 Mart - 25 Mart 2018

Sevgili Yay ve yükseleni Yay olanlar Cevapla.TV uzmanı Astrolog Hande Kazanova burçların karnesine baktı. 

Bu haftabaşı aşk hayatınızda farklı ve sıradışı duygular altında olabilirsiniz sevgili Yay ve yükselen Yaylar. Yine değişik aktiviteler veya sportif faaliyetler içinde bulunabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla paylaşımlarınız yüzünüzü güldürecek. Parasal harcamalarınız devreye girebilir.

 Salı gününden sonra aşkta kendinizi öne çıkartacağınız ve daha fazla kimliğinizi aşk ve çocuk konularınızda göstereceğiniz bir döneme giriş yapacaksınız. Sevdiklerinizle olan bağlantılarınızı bu dönem kuvvetlendirebilirsiniz. Yine bu Salı aşk hayatınızda  güzel şanslar yakalayabilirsiniz. Açılmak istediğiniz biri varsa tam zamanı. Aynı zamanda birileri size hislerini dile getirebilir.

Cuma günü Merkür geriliyor. Aşk evinizde gerileyecek olan merkür, ilişkinizde iletişim sıkıntılarını ortaya çıkarabilir. Kendinizi doğru ifade etmeyebilir, acelecilikle, patavatsızlıkla bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Çocuğunuz varsa onunla olan iletişiminize 15 Nisan’ a kadar dikkat edin. Eski aşklar, yarım kalmış ilişkiler bu dönemde çözülmek üzere yeniden karşınıza gelebilir. Önemli işlere başlamayın ama yapmak zorundaysanız şartların gerçekçiliğini iki kez kontrol etmelisiniz.

Cumartesi günü  sevdiğinize ve çocuğunuza karşı sinirli, gergin olabilirsiniz. Risk içeren işlerden uzak durmalısınız. Spor yaparken dikkatli olun, enerjinizi daha yaratıcı alanlara kullanmaya özen gösterin.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
SABIR TAŞI ÇATLADI!.. SABIR TAŞI ÇATLADI!..
Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair… Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair…
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı
Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey
Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi
Borç rekortmeni belediye belli oldu Borç rekortmeni belediye belli oldu
Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir