Oğlak burcu haftalık burç yorumu 19 - 25 Mart 2018

Sevgili Oğlak ve yükseleni Oğlak olanlar 19 - 25 Mart 2018 haftası Oğlak burcunu neler bekliyor? Bu hafta Oğlak burcu neler yaşayacak? Oğlak burcunun aşk durumu nasıl? Cevapla.tv Uzmanı Hande Kazanova 19 - 25 Mart 2018 haftası Oğlak burcunu yorumladı.

Oğlak burcu haftalık burç yorumu 19 - 25 Mart 2018

Sevgili Oğlak ve yükseleni Oğlak olanlar Cevapla.TV uzmanı Astrolog Hande Kazanova burçların karnesine baktı. 

Bu haftabaşı ev ve aile alanlarınızda değişken ve sabırsız bir ruh hali baskın olabilir sevgili Oğlak ve yükselen Oğlaklar. Evde vakit geçirseniz bile farklı işler içinde olmaya çalışın. Sevdikleriniz sizi anlamakta zorlanırken, diğer yandan hiç beklenmedik şefkatli ve anlayışlı yönlerinizi görebilirler.

 Salı gününden sonra kimliğinizi ailevi konularda ortaya koymaya başlayacaksınız. Ailenizle bir arada olmak önemli olabilir. İhmal ettiğiniz aile yaşantınızın üzerine eğilebilir, ailenizde ve yuvanızda size ihtiyacı olan aile bireylerinizle daha fazla vakit geçirebilirsiniz. Sevdiklerinizle aranızdaki ilişkiyi kuvvetlendirmek, bir meseleyi halletmek için bu Salı size göz kırpıyor.

Cuma günü itibarıyla Merkür ev, aile ve yuva alanlarınızda gerileyecek. Bu alanlarda daha önceden karşınız gelmiş bazı sorunlar yeniden alevlenebilir. Ailenizde iletişiminize dikkat etmelisiniz. Yine bu 3 haftalık süreçte emlak, alım, satım işlerinden uzak durmalısınız. Yapmak zorunda kalırsanız şartları 2 kez gözden geçirin ve merkür düzeldiğinde olayların değişeceğini aklınızın bir köşesinde tutun.

Cumartesi günü aşırı kontrolcülüğünüzle ailenizdeki insanları bunaltmamaya çalışın. Çabuk tepki vermeye meyilli olacaksınız. Evinizdeki sürtüşmeler, ruh halinizi yorabilir, kazalara davetiye çıkarabilirsiniz aman dikkat.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
SABIR TAŞI ÇATLADI!.. SABIR TAŞI ÇATLADI!..
Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair… Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair…
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı
Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey
Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi
Borç rekortmeni belediye belli oldu Borç rekortmeni belediye belli oldu
Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir