Kova burcu haftalık burç yorumu 19 - 25 Mart 2018

Sevgili Kova ve yükseleni Kova olanlar 19 - 25 Mart 2018 haftası Kova burcunu neler bekliyor? Bu hafta Kova burcu neler yaşayacak? Kova burcunun aşk durumu nasıl? Cevapla.tv Uzmanı Hande Kazanova 19 - 25 Mart 2018 haftası Kova burcunu yorumladı.

Kova burcu haftalık burç yorumu 19 - 25 Mart 2018

Sevgili Kova ve yükseleni Kova olanlar Cevapla.TV uzmanı Astrolog Hande Kazanova burçların karnesine baktı. 

Bu haftabaşı yakın çevrenizde iletişim halinde olacağınız insanlara karşı duygusal dengesizlikleriniz olabilir sevgili Kova ve yükselen Kovalar. Ani çıkışlarınız veya çabuk sıkılganlığınız ilişkilerinizde insanların sizi anlamasını zorlaştırabilir. Diğer yandan kısa bilgileri, yolculukları seveceksiniz. 

Salı günü itibarıyla yakın çevre ilişkileriniz daha fazla önem kazanmaya başlıyor. Akraba veya kardeşlerinizle olan bağlantılarınızı arttırabilir veya satış, reklam, pazarlama işleriniz varsa onların üzerine daha fazla eğilebilirsiniz. Bu dönemde yakın çevrenizde olup bitenler daha fazla sizi ilgilendirecek. Yine önemli bir konuşma veya görüşme devreye girebilir. 

Cuma günü Merkür geriliyor. İletişime dayalı işlerinizde yanlış anlaşılmalara açıksınız. İnsanlara kendinizi anlatmak kolay olmayabilir. Bir eşyanız, elektronik bir aletiniz bu dönemde bozulabilir. Evrak kayıpları, randevuların karışması sizi zorlayabilir. 15 Nisan’a kadar yeni bir işe başlamayın, önemli görüşmeleriniz olursa karar vermeyin. Vermek zorunda kalırsanız üstünden birkaç kez geçin.

Cumartesi günü kolay sinirlenmelere ve tepki vermelere açık olacaksınız. Enerjinizi doğru düzgün kullanamamaktan kaynaklı kaza ihtimaline karşı hazırlıklı olun. Korkularınızın sizi yönlendirmesine izin vermeyin.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
SABIR TAŞI ÇATLADI!.. SABIR TAŞI ÇATLADI!..
Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair… Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair…
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı
Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey
Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi
Borç rekortmeni belediye belli oldu Borç rekortmeni belediye belli oldu
Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir