İkizler Burcu Aylık Burç Yorumları - Hande Kazanova Nisan ayı

2018 Nisan ayı burç yorumunuzu okudunuz mu? Nisan ayı burç yorumlarınızı Uzman Astrolog Hande Kazanova cevapla.tv izleyicileri için anlattı. Bu ay İkizler burcunu neler bekliyor? İkizler burcu eğitiminde nasıl yol izleyecek? İkizler burcu kariyerinde önemli adımlar atacak mı?

İkizler Burcu Aylık Burç Yorumları - Hande Kazanova Nisan ayı

Nisan ayı İkizler Burcu yorumlarınızı Uzman Astrolog Hande Kazanova cevapla.tv izleyicileri için anlattı. 

"Mart ayının sonundaki Dolunay'dan aldığınız etkilerle Nisan ayınız başlıyor sevgili İkizler ve Yükseleni İkizler olanlar, bu Dolunay sizin aşk hayatınızı tetikliyordu. Aşk ile ilgili konular, ikili ilişkilere dair atılacak adımlar, varsa çocuğunuz ile ilgili konu ve olayların hızlanması, eğitimsel konular bu Dolunay'ın önemli konularından birkaçıydı. 

4-5 Nisan, sosyal çevrenizin aktif olduğu bu döngü içerisinde daha fazla algınızı özel hayatınıza odaklamak durumunda kalabilirsiniz. Nisan başında Mars, Satürn kavuşumu ortak parasal konularda para alacak, verecek dengenizde bir takım sıkıntıları karşınıza getirebilir. Özellikle bu dönem içersinde parasal yükümlülüğün altına girmemeye, borç vermemeye, başka insanlara kefil olmamaya özen gösterin.

15 Nisan'a kadar Merkür geriliyor. Merkür sizin arkadaş ve sosyal çevre alanlarınızda geriliyor. 15 Nisan'a kadar bu alanda bir takım sıkıntı ve problemleri karşınıza getirebilir. Eski arkadaşlarınızla bu dönem içersinde daha fazla bir araya gelebilirsiniz.

16 Nisan'daki Yeni Ay sosyal çevreniz adına önemli başlangıçlarınızı kullanacağınız kararlar bir tanesi. 

24 Nisan'dan sonra Venüs sizin burcunuza geçecek ve artık rahatlayacaksınız. Görüntünüzü düzeltmek, alışveriş yapmak, sosyalleşme etkinizin yükseleceği bir döngü içerisinde olacaksınız. 

26 Nisan'a nispeten dikkat edin ve 30 Nisan'daki dolunay iş, hizmet ve sağlık ile ilgili iş hayatınızla ilgili önemli sonuçları karşınıza getirebilir."

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
GAZZE; YİNE GAZZE; HEP GAZZE! GAZZE; YİNE GAZZE; HEP GAZZE!
Erdoğan: ‘50 artı 1 sistemi değişmeli’ Erdoğan: ‘50 artı 1 sistemi değişmeli’
Audi A8 ve Ali Erbaş Audi A8 ve Ali Erbaş
SABIR TAŞI ÇATLADI!.. SABIR TAŞI ÇATLADI!..
Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair… Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair…
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı
Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey
Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş