Hande Kazanova 16 - 22 Temmuz haftası Kova Burcu İncelemesi

İş ile ilgili konular hala hayatınızda önemli diğer taraftan özel hayatınızdaki insan ve onun istekleri ve beklentiler daha fazla ilgilenmeniz gereken konuların başında geliyor sevgili Kova ve yükseleni Kova olanlar. Astrolog Hande Kazanova haftalık burcunuzu sizler için yorumladı.

Hande Kazanova 16 - 22 Temmuz haftası Kova Burcu İncelemesi

Önemli bir iş görüşmesi, parasal konularda alınacak bir haber yüzünüzü güldürebilir sevgili Kova ve yükseleni Kova olanlar. Astrolog Hande Kazanova Kova burcunun karnesini inceledi.

Hayatınızla ilgili konular da, kariyerinizdeki bir takım atılımlarda istediğinize ulaşmış değilsiniz ama merak etmeyin herşey yavaş yavaş, adım adım ilerliyor. Bu hafta ortak parasal konular ön planda olurken özellikle hafta ortası itibariyle seyahatler, yabancı yerler, yurtdışı bağlantılı konu ve olaylar daha fazla hayatınızda yer edebilir. Haftasonuna doğru ise göz önünde bulunacağınız kalabalık ortamlarda bulunmak size çok iyi gelecek. Pazar günü Güneş’in Aslan burcuna geçmesiyle beraber özel hayatınız ve ikili ilişkileriniz önem kazanıcak. Kendinizi karşı tarafla bütünleşmek isterken bulacaksınız aynı zamanda diğer insanlardan alacağınız tavsiyeler, ortaklaşa atılacak adımlar önünüzdeki 1 ay boyunca gündeminizde olacak.

Kaynak: cevapla.tv

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
GAZZE; YİNE GAZZE; HEP GAZZE! GAZZE; YİNE GAZZE; HEP GAZZE!
Erdoğan: ‘50 artı 1 sistemi değişmeli’ Erdoğan: ‘50 artı 1 sistemi değişmeli’
Audi A8 ve Ali Erbaş Audi A8 ve Ali Erbaş
SABIR TAŞI ÇATLADI!.. SABIR TAŞI ÇATLADI!..
Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair… Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair…
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı
Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey
Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş