Boğa Burcu Aylık Burç Yorumları - Hande Kazanova Nisan ayı

2018 Nisan ayı burç yorumunuzu okudunuz mu? Nisan ayı burç yorumlarınızı Uzman Astrolog Hande Kazanova cevapla.tv izleyicileri için anlattı. Bu ay Boğa burcunu neler bekliyor? Boğa burcu eğitiminde nasıl yol izleyecek? Boğa burcu kariyerinde önemli adımlar atacak mı?

Boğa Burcu Aylık Burç Yorumları - Hande Kazanova Nisan ayı

Nisan ayı Boğa Burcu yorumlarınızı Uzman Astrolog Hande Kazanova cevapla.tv izleyicileri için anlattı. 

"Mart ayının sonunda oluşan Dolunay etkisiyle yeni ayınız başlıyor. Sevgili Boğa ve Yükseleni Boğa olanlar, 31 Mart'da gerçekleşen Dolunay iş, hizmet ve sağlık alanlarında gerçekleşmişti. Bu alanlarda Nisan ayına girişinizde de hassas duygusal sonuçlarla karşılaşma ihtimaliniz yüksek. Yine işiniz ile ilgili önemli kararlar, bu dolunayla beraber devrede olacak. Özellikle seyahat, eğitimsel konularda yabancılarla yapılacak olan işlerinizde bir takım sıkıntı ve zorlanmalara Nisan başında açık olucaksınız. Bu dönem içinde daha dikkatli adımlar atmayı özen gösterin.

15 Nisan'a kadar Merkür gerileyecek. Nisan'ın ilk 2 haftası Merkür gerilemesi yaşayacağız. Merkür sizin kadersel alanınızda gerileyecek. Bu alanda çok önemli işlere girişmemeli, maddi ve aşk hayatınızla ilgili konularda önemli kararlar almamaya özen göstermelisiniz. Geçmişte yaşadığınız bazı konuları gözden geçirmek ve çözmek anlamında bu dönemi iyi kullanın. 

15 Nisan'da Merkür'ün düzelmesiyle beraber iletişim alanınızda rahat bir nefes alacaksınız. 

16 Nisan'da gerçekleşen Dolunay, diğer burçların aksine harekete geçmemeniz gerektiğinin altını çiziyor. Bu Yeni Ay'ı alışkanlıklarınızdan kurtulma Yeni Ay'ı olarak görmeli bu alandaki başlangıçlarınızı yapmalısınız. 

24 Nisan'dan sonra 3 hafta boyunca daha fazla parasal konular önem kazanmaya başlıyor. Bu konulardan önemli kazançlar karşınıza gelebilir. Ticaret ile uğraşıyorsanız eğer ticari ilişkilerinizi ve becerilerinizi geliştirebilirsiniz. 

30 Nisan'da bir Dolunay gerçekleşecek. Bu Dolunay'da algınızı özel hayatınıza yönelticeksiniz sevgili Boğa'lar. İkili ilişkiniz, ortaklaşa atılacak adımlarla beraber önemli kararla hayatınızın ortasına düşecek."

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
GAZZE; YİNE GAZZE; HEP GAZZE! GAZZE; YİNE GAZZE; HEP GAZZE!
Erdoğan: ‘50 artı 1 sistemi değişmeli’ Erdoğan: ‘50 artı 1 sistemi değişmeli’
Audi A8 ve Ali Erbaş Audi A8 ve Ali Erbaş
SABIR TAŞI ÇATLADI!.. SABIR TAŞI ÇATLADI!..
Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair… Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair…
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı
Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey
Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş