Balık burcu haftalık burç yorumu 19 - 25 Mart 2018

Sevgili Balık ve yükseleni Balık olanlar 19 - 25 Mart 2018 haftası Balık burcunu neler bekliyor? Bu hafta Balık burcu neler yaşayacak? Balık burcunun aşk durumu nasıl? Cevapla.tv Uzmanı Hande Kazanova 19 - 25 Mart 2018 haftası Balık burcunu yorumladı.

Balık burcu haftalık burç yorumu 19 - 25 Mart 2018

Sevgili Balık  ve yükseleni Balık  Cevapla.TV uzmanı Astrolog Hande Kazanova burçların karnesine baktı. 

Bu haftabaşı, parasal konularda beklenmedik tavırlar sergileyebilirsiniz sevgili Balık ve yükselen Balıklar. Parasal konularda güçlü ve güzel şanslar karşınıza gelebilir. Siz kendinizi zor durumlara sokmadıkça bu Pazartesi hayat size beklediğiniz sonuçları verebilir. 

Salı günü itibarıyla artık daha fazla parasal konuların konuşulduğu bir döneme doğru gidiyorsunuz. Kimliğinizi ve kişiliğinizi para kazanma becerilerinizde ortaya koyacağınız bir süreç içerisinde olacaksınız. Yine bu Salı günü önemli bir para görüşmesi içine girebilirsiniz. Böyle bir durum varsa elinizi çabuk tutun, şartları iyice gözden geçirin. 

Maddi konular, bu alanda yapacaklarınız, yatırımlarınız, harcamalarınız önem kazanırken Cuma günü Merkür para evinizde gerileyecek. 15 Nisan’a kadar önemli parasal işlerinizde sıkıntı ve aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. Büyük para harcamalarından kaçının, borç almayın veya vermeyin. Yapmak durumunda kalırsanız da olayların ve şartların üzerinden birkaç kez geçmeli, işinizi sağlama almalısınız. Ticari işlerinizde daha önceden iş yaptığınız insanlarla yola koyulabilirsiniz.

Cumartesi günü maddi konularda sinirli ve agresif yapınızla bazı işlerinizde sorunlar yaşayabilirsiniz. Sosyal çevrenizle parasal konularda bazı gerilimler oluşabilir. Toplum içinde enerjinizi daha doğru bir şekilde kullanmaya çalışın.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
SABIR TAŞI ÇATLADI!.. SABIR TAŞI ÇATLADI!..
Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair… Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair…
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı
Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey
Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi
Borç rekortmeni belediye belli oldu Borç rekortmeni belediye belli oldu
Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir