2018 Mart ayında Başak burcunu neler bekliyor?

Mart 2018 Aylık Burç Yorumları; Bu ay Başak burcu neler yaşayacak? Başak burcu aşk hayatında nelere dikkat etmeli? Başak burcu sağlığında bir problem yaşayacak mı? Başak burcu kariyerinde önemli adımlar mı atacak?

2018 Mart ayında Başak burcunu neler bekliyor?

Sevgili Başak ve yükseleni Başak olanlar Cevapla.TV uzmanı Astrolog Hande Kazanova burçların aylık karnesine baktı.

Mart başında özel ilişkilerinizde bazı sinirli ve tepkisel konuşmalarınız artarken, diğer yandan inatçı yapınızla elinizdeki ilişkinizi didiklemeye meraklı olacaksınız sevgili Başak ve yükselen Başaklar.  Yakın çevrenizden alacağınız iş fırsatlarıyla ortaklı işler, yeni projeler 01-02-04 Mart’ta uygulamaya konulabilir. Yine bu tarihlerde yakın çevrenizde iletişim halinde olduğunuz bir insandan ilişki teklifi alabilirsiniz.

06-07 Mart itibarıyla ortak harcamalarınıza yöneleceksiniz. Parasal konuşmalar, anlaşmalar hızlanabilir. Aracı bir kurumsanız, ortak yapılacak işlerinizin parasal görüşmeleri artabilir. Kredi almak, borçlarınızı yapılandırmak için de uygun bir dönem yalnız aceleci ve düşünmeden adımlar atmamalısınız. Bir yandan da  para harcamalarınızı 11-13 Mart’ta dikkatli yapmalısınız bütçenizde bir gedik açılabilir. Riskli işlerden kaçının.

09 Mart itibarıyla iletişim alanlarınızda gerilemeye başlayacak olan Jüpiter, birkaç ay boyunca karşınıza getirdiği fırsatları size sorgulatabilir veya gözden geçirmenizi sağlayabilir. Satış, reklam, tanıtım, pazarlama, bilgisayar işlerinizde bazı işleriniz yavaşlayabilir. Bu yavaşlama önemli konuları gözden geçirmenizi sağlayacak sevgili Başaklar. Bu dönemi fırsatsız bir dönem olarak görmeyin sadece yapacağınız işlerde artıları, eksileri iyi değerlendirin çok uçmayın.

17 Mart’ta oluşan Yeniay özel hayatınızda ve ikili ilişkilerinizde almak istediğiniz kararları harekete geçirebilir. Önemli kararlarınızı bu tarihten sonra almalısınız. Yine 17 Mart itibarıyla aşka, hızlı faaliyetlere ve riskli işlere daha fazla hayatınızda yer açacaksınız. Bu alanlarda planlı ve programlı, aşırı kontrolcü davranabilirsiniz.

Önemli ortak parasal işlerinizi 20 Mart’a kadar halletmeye çalışmalısınız. Zira 23 Mart’ta Merkür gerilemeye başlıyor. Bu tarihten 15 Nisan’a kadar önemli bir borcun, kredinin, parasal anlaşmanın altına girmeyin. Anlaşmalar yapmayın, yapmak zorundaysanız şartları 2 kez gözden geçirin. Net olun. Borç almayın veya vermemeye çalışın.

24-29 Mart’a dikkat edin. Buralarda zorlanacaksınız ve sorumluluklar size ağır gelebilir.

31 Mart’ta oluşan Dolunayla beraber, parasal konularda, maddi alanlarda önemli duygusal konular gündeme gelebilir. Elinize bir para geçebilir, uzun zamandır beklediğiniz bir  paranın gelememesi, geç gelmesi gbi durumlara da hazırlıklı olun. Yine bu tarih  itibarıyla öğrenciyseniz eğitim ve öğrenim hayatınızı daha fazla sevecek ve önmeseyeceksiniz. Eğitim hayatınızda eğitmenleriniz ve öğrenci arkadaşlarınızla paylaşımlarınız artabilir. Öğrenmekten ve öğretmekten keyif alacaksınız.

31 Mart itibarıyla seyahat, medya, hukuk, yurtdışı bağlantılı işlerinizde güzel ve kalıcı ilişkileriniz devreye girebilir. Gezmekten, dolaşmaktan mutluluk duyabilir, seyahatlerinizden fayda sağlayabilirsiniz. Daha az tanıdığınız insanlarla iş birlikteliklerinizi ortaya çıkarabilirsiniz.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Erdoğan: ‘50 artı 1 sistemi değişmeli’ Erdoğan: ‘50 artı 1 sistemi değişmeli’
Audi A8 ve Ali Erbaş Audi A8 ve Ali Erbaş
SABIR TAŞI ÇATLADI!.. SABIR TAŞI ÇATLADI!..
Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair… Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair…
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı
Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey
Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi