2018 Mart ayında Akrep burcunu neler bekliyor?

Mart 2018 Aylık Burç Yorumları; Bu ay Akrep burcu neler yaşayacak? Akrep burcu aşk hayatında nelere dikkat etmeli? Akrep burcu sağlığında bir problem yaşayacak mı? Akrep burcu kariyerinde önemli adımlar mı atacak?

2018 Mart ayında Akrep burcunu neler bekliyor?

Sevgili Akrep ve yükseleni Akrep olanlar Cevapla.TV uzmanı Astrolog Hande Kazanova burçların aylık karnesine baktı.

Mart ayı aşk dolu, keyif dolu, anlayış dolu etkilerle başlıyor sevgili Akrep ve yükselen Akrepler. Hayatınızın amacı ve anlamı aşksa bu ay kendinizi bulutların üzerinde uçuyormuş gibi hissedebilirsiniz. 01-02-04 mart bu anlamda şans rüzgarlarının sizin için estiğini göreceksiniz.

02 Mart dolunayında, sosyal çevrenizdeki hareketliliğin hayatınıza yansıdığını göreceksiniz. Etkinlikler ve davetlerde insanlar güzelliğinizin, enerjinizin sırrını sorarlarsa nedeninin, aşk, keyif, güzel işler veya bebek olacağı çok aşikar.

06 Mart’tan sonra bir yandan da iş hayatınızda yapılacak görüşmeler, adımlar önem kazanıyor. Günlük işlerinizi kolay organize edebilir, toplantılarınız ve görüşmeleriniz için kendinize vakit yaratabilirsiniz. Birgün sonra Venüs’ün bu alanlarınıza girmesiyle beraber çalışmaktan ve birşeyler üretmekten mutluluk duyabilirsiniz. Diğer yandan günlük hayatınızda beslenmenizde aceleci, hızlı tavırlarınız atıştırmalarınızın artmasına neden olabilir.

07 Mart’tan sonra eleman alımı, yanınızda çalıştırdığınız insanlarla beraber yapacağınız işler önemli olacak. Sağlığınıza özen göstereceksiniz. Spora yazılma, protein ağırlıklı beslenerek yeni bir beslenme programı oluşturmak anlamında şanslı bir dönem.

11-13 Mart’ta dikkatli olun. Sportif faaliyetlerinizde, yakın çevrenizin sağlığıyla ilgili durumlarda sıkıntı yaşayabilirsiniz. Konrolllerinizi yaptırmak için harika bir dönem.

09 Mart’ta Jüpiter geriliyor. Kişisel hayatınız için bu sene size fırsat sunan Jüpiter gerilemesi, hızlı attığınız adımlarınızın ne kadar destekli ve doğru olduğunu yaşayacağınız olaylarla size gösterebilir. Birkaç ay boyunca şanslarınızda bazı azalmalar olurken bu sizi üzmesin, Jüpiter düzeldiğinde doğru yolda olduğunuzu biliyor, görüyor ve deneyimliyor olacaksınız.

11-13 Mart’a dikkat edin. İş hayatınızda bazı düşüncelerinizin ve girişimlerinizin karşılık göremediğini düşünebilir, bir takım işlerinizde sorunlara açık olabilirsiniz.

17 Mart ve sonrasında iletişime dayalı işlerinizde enerjinizi göstermeye başlayacaksınız. Yakın çevrenizdeki konu ve olaylar uğraşılarınızın merkezine yerleşecek. Akraba, kardeşleriniz, yakın akrabalarınız, dostlarınız, komşularınızla olan bağlantılarınızda onları etkileyebilirsiniz ama zaman zaman kontrolcü yapınızla onlarla sürtüşmelere de açık olacaksınız. Yine bu tarihte oluşan yeniay, aşk, eğlence, çocuk adımlarınızdaki kararlarınızı uygulamak için sizi harekete geçirebilir.

20 Mart ve sonrasında iş hayatınızda kendinizi ortaya koyacaksınız. Sorunlarınıza çözüm bulmak, doğru şekilde konuşmak, iletişime geçmek için harekete geçin.

23 Mart’ta Merkür sizin iş, hizmet alanlarınızda gerilemeye başlıyor. 15 Nisan’a kadar iş başlangıçlarından, görüşmelerinden, yeni projelerden kaçınmalısınız. Anlaşma yapacaksanız, işe başlayacaksınız şartların netliğinden emin olun, durum ve koşulları 2 kez gözden geçirin.

23 mart itibarıyla 15 Nisan’a kadar sağlığınıza dikkat etmelisiniz. İş alanlarınızda yaşayacağınız sıkıntılar sağlığınızda da sorunlara neden olabilir. Zorlanabilirsiniz.

31 Mart’ta oluşan Dolunay kadersel etkileri karşınıza getirecek. Bir olayın iç yüzüyle karşılaşabilir, sağlığınızda zorlanmalar altında olabilirsiniz. Tedirginliklerinizi kontrol etmeye çalışmalısınız. Yine bu tarih itibarıyla özel hayatınızda sevdiğinizle olan sevgi paylaşımlarınıza yöneleceksiniz. İş hayatınızda yaşadığınız sıkıntı ve ufak tefek sorunları özel hayatınızdaki sağlamlık ve istikrarla üzerinizden atabilirsiniz.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
Erdoğan: ‘50 artı 1 sistemi değişmeli’ Erdoğan: ‘50 artı 1 sistemi değişmeli’
Audi A8 ve Ali Erbaş Audi A8 ve Ali Erbaş
SABIR TAŞI ÇATLADI!.. SABIR TAŞI ÇATLADI!..
Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair… Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair…
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı
Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey
Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi