12 - 18 Mart 2018 haftası Oğlak burcunu neler bekliyor?

Astrolog Hande Kazanova haftalık burç yorumlarında Oğlak burcunu yorumladı. Bu hafta Oğlak burcu neler yaşayacak? Oğlak burcu aşk hayatında nelere dikkat etmeli? Oğlak burcu sağlığında bir problem yaşayacak mı? Oğlak burcu kariyerinde önemli adımlar mı atacak?

12 - 18 Mart 2018 haftası Oğlak burcunu neler bekliyor?

Sevgili Oğlak ve yükseleni Oğlak olanlar. 12 - 18 Mart 2018 haftası burç yorumlarınızı Cevapla.tv uzmanı Hande Kazanova sizler için yorumladı.

Verdiğiniz kararlarda güçlü bir şekilde yolunuzda ilerleyeceksiniz ama inatçılığınız ve olayları tek taraflı görmeniz sizi zorlayabilir. Aile ilişkilerinizde bu hafta sıcakkanlı tavırlar geliştirmeli, sevdiğinize anlayışla yaklaşmalısınız. Bu hafta Salı günü iletişime dayalı işlerinizde, çevre koşullarınızdan alacağınız destekler yüzünüzü güldürecek.  Gelecek planlarınızı ve işlerinizi devreye sokabilirsiniz.  Girişimlerinizde destekleneceksiniz. Diğer yandan aile bağlantılarınız ve ilişkilerinizde zorlanmalar oluşabilir, hem aile büyükleri, hem de aşk hayatınızda sevdiklerinizle aranıza duvar örmeyin. Bir kaç aydır üzerinizde hissettiğiniz yorgunluk ve enerji kaybı, yerini daha sağlam ve konsantrasyonu yüksek bir enerjiye bırakmaya başlıyor. Çünkü bu Cumartesi mars sizin burcunuza geçiyor sevgili Oğlaklar. Bir çok konuda etkili sonuçlar alacağınız, hızlanacağınız bir döneme giriş yapacaksınız. Yine bu Cumartesi günü oluşan yeniayı, satış, reklam, pazarlama, yayıncılık, ulaşım, teknoloji ve bilgisayar alanlarınızda yapacağınız yeni başlangıçları kullanabilirsiniz. Önemli girişimlerinizi bu tarihten sonra atabilirsiniz. Yine yakın çevrenizin hayatında da önemli açılımlar oluşabilir.

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
SABIR TAŞI ÇATLADI!.. SABIR TAŞI ÇATLADI!..
Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair… Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair…
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı
Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey
Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi
Borç rekortmeni belediye belli oldu Borç rekortmeni belediye belli oldu
Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir