12 - 18 Mart 2018 haftası Kova burcunu neler bekliyor?

Astrolog Hande Kazanova haftalık burç yorumlarında Balık burcunu yorumladı. Bu hafta Balık burcu neler yaşayacak? Balık burcu aşk hayatında nelere dikkat etmeli? Balık burcu sağlığında bir problem yaşayacak mı? Balık burcu kariyerinde önemli adımlar mı atacak?

12 - 18 Mart 2018 haftası Kova burcunu neler bekliyor?

Sevgili Kova ve yükseleni Kova olanlar; 12 - 18 Mart 2018 haftası burç yorumlarınızı Cevapla.tv uzmanı Hande Kazanova sizler için yorumladı.

Bu hafta Salı günü kariyerinizde ve toplum önü duruşunuzda önemli bağlantılarınız devrede olacak. Karşınıza yeni seçenekler gelebilir.Güzel bir iş bağlantısı gerçekleştirebilirsiniz. Diğer yandan  yakın çevre ilişkilerinizde, aile hayatınızda beklenmedik oluşumlar ilişkilerinizi zedeleyebilir. Cumartesi günü Mars oğlak burcuna geçiyor. Bu dönem hayatınızı ilgilendirecek işlerinizde, kişisel alanlarınızda mücadeleleriniz  artabilir. Enerjiniz düşük olacağından, kemiklerinize, romatizmaya, dişlerinize ve cildinize dikkat edin.  Bazı akraba veya aile üyeleriyle olan bağlantınızda sıkıntılar oluşabilir. Akraba veya kardeşlerinizin kariyer hayatındaki mücadelelere tanık olabilirsiniz. Anlık çıkışlarınızla yakın çevrenizdeki insanlara bu tarih ve sonrasında çektirebilirsiniz sevgili Kovalar. Cumartesi günü oluşacak yeniayda maddi konularda, yatırım alanlarınızdaki kararlarınız önem kazanacak. Ticaretle uğraşıyorsanız, parasal bir konuda önemli bir adım atılacaksa bu yeniay tam zamanı. Yalnız işlerinizi hızlandırın zira Merkür 23 Mart’ta gerilemeye başlıyor. Haftasonu alacağınız etkilerle duyduklarınızın, yaşadıklarınızın, gördüklerinizin üzerinde fazlasıyla etkisini hissedebilirsiniz. Parasal adımlarınız devrede olacak bir yandanda iletişim ayağınızı hızlandırdığınız bir döngü içinde olacaksınız. Bu hafta kariyerinizde önemli şanslar ve fırsatlar karşınıza gelecek. Sevdiğinizle olan bağlantınıza dikkat etmeniz gerekiyor. İletişim ve ilişki sıkıntıları devrede olabilir."

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON HABERLER
SABIR TAŞI ÇATLADI!.. SABIR TAŞI ÇATLADI!..
Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair… Kürt, Kürtçülük ve Kürdistan bahsine dair…
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi konuşulacak mı
Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey Müzakere ve mücadele üzerine yedi şey
Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş Çok gizli planlarımız yine çöp olmuş
Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi Yeni tehditler ve Türkiye’nin kurumsal güncellenmesi
Borç rekortmeni belediye belli oldu Borç rekortmeni belediye belli oldu
Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir Erdoğan ve Özel, 2-3 Mayıs’ta görüşebilir