Süleyman Özışık İnternethaber

Yeni Gezi tehdidi!

AK Parti'nin İstanbul başta olmak üzere oy farkının az olduğu bazı kentlerde seçim sonuçlarına itiraz etmesi birilerini rahatsız ediyor. Binali Yıldırım'ın oyları sıfırlanması, oylar...

06 Nisan 2019 | 8.514 okunma

AK Parti'nin İstanbul başta olmak üzere oy farkının az olduğu bazı kentlerde seçim sonuçlarına itiraz etmesi birilerini rahatsız ediyor.

Binali Yıldırım'ın oyları sıfırlanması, oylar kaydırılması falan onlar için hiç önemli değil. Bu işi uzatmak gereksizmiş ve sonuçlara bakılmaksızın mazbataların hemen verilmesi gerekiyormuş. 

Yoksa ikinci Gezi eylemlerini başlatırlarmış ve bu işin sonu Türkiye için çok ama çok kötü olurmuş.

Çok ama çok gerilirlermiş!

Bunu söylediklerinde zannediyorlar ki milletin ödü kopuyor. Yav arkadaş kusura bakmayın ama sizin her tarafınız gerginlik olsa kaç yazar? 

Bıngıldak kafanız almıyor mu sizin birader??

Sizin tehdit ettiğiniz insanlar, oyunu namusu bilen ve oyuna uzatılan eli, namusuna uzatılmış gibi gören bir kesimdir. 

Ehli namus bir kadına musalat olan tecavüzcünün, "Ya bana teslim ol ya da yapacaklarımı zorla yaparım" demesiyle sizin "Ya mazbatayı verin, ya da sokağa ineriz" demeniz arasında zerre-i miskal fark görmeyen bir kesimi tehdit ettiğinizin farkında değil misiniz?

Bu insanların derdi Binali Yıldırım'ın kazanması falan değil artık.

Birlikte hareket ettiğiniz bir kesimin, oylarına, iradelerine, yani namuslarına el uzattığını düşünüyorlar. Ve bunu yapan her kimse ortaya çıkarılmasını ve hesap sorulmasını istiyorlar.

Ortada gayet sağlıklı...

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Allah'a ısmarladık... 12 Eylül 2019 | 25.473 Okunma Kim bunlar? 09 Eylül 2019 | 13.000 Okunma Yine yalan İmamoğlu, yine yalan! 07 Eylül 2019 | 8.842 Okunma Düşünce özürlülüğü!.. 05 Eylül 2019 | 7.933 Okunma İmamoğlu'na kim operasyon çekiyor? 03 Eylül 2019 | 15.951 Okunma