Süleyman Özışık İnternethaber

Sen hangi kutuptansın?

Son bir haftada yaşananlara şöyle bir bakalım. 1- CHP'nin Ankara adayının sahte senet skandalı patlak verdi. Beyefendi ekrana çıkıp, "Bu kişi sapık, psikopat, şizofren ve dolandırıcı şerefsizin tekidir"...

17 Mart 2019 | 7.833 okunma

Son bir haftada yaşananlara şöyle bir bakalım.

1- CHP'nin Ankara adayının sahte senet skandalı patlak verdi. Beyefendi ekrana çıkıp, "Bu kişi sapık, psikopat, şizofren ve dolandırıcı şerefsizin tekidir" dedi.

Sonra ortaya çıktı ki bütün bu hakaretleri ettiği kişiyle bayağı samimiymiş. Yemek takılmışlar, baş başa yemek yemekler yemişler, birlikte iş birlikte iş yapmışlar. 

Hatta, "Biz şimdi bu iş için fatura kesersek vergi öderiz. Makbuz ile bu işi halledelim" diyerek devlete kazık da atmışlar. 

Adam ekran karşısına geçti, "Asıl ben mağdurum" dedi. Gazeteciler soru soracaktı ki arkasından toz kaldırarak kaçtı.

2- HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, "Biz büyükşehirlerde aday göstermedik diye üzülmeyin. Oralarda bizim adamlarımız CHP tarafından Meclis üyeliğine yazdırıldı. Rahat olun” dedi.

3- CHP'nin Antalya Büyükşehir Belediye'si Meclis Üyeliğine yazdığı kişinin Abdullah Öcalan'a özgürlük isteyen, şehir meydanında Öcalan serbest bırakılsın diye eylem yapan azılı bir terörist olduğu ortaya çıktı. 

Kardeşinin de dağ kadrosunda yer aldığı belirlendi. 

3- CHP'nin sadece Marmara bölgesinde HDP'li 290 kişiyi Meclis Üyesi olarak listelere yazdırdığı tespit edildi.

4- İstanbul ve Ankara'da CHP adaylarını destekleyen HDP'nin Eş...

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Allah'a ısmarladık... 12 Eylül 2019 | 25.473 Okunma Kim bunlar? 09 Eylül 2019 | 13.000 Okunma Yine yalan İmamoğlu, yine yalan! 07 Eylül 2019 | 8.842 Okunma Düşünce özürlülüğü!.. 05 Eylül 2019 | 7.933 Okunma İmamoğlu'na kim operasyon çekiyor? 03 Eylül 2019 | 15.950 Okunma