Salih Tuna Sabah Gazetesi

Kendime çok üzüldüm

Kabul etmek zorundayız: Kılıçdaroğlu her defasında kendini aşıyor. Başka bir ifadeyle, nevi şahsına münhasır "çıtayı" hep daha yükseğe koyuyor. Sanırım herkesin pes etmesini istiyor! Mesela...

22 Temmuz 2021 | 383 okunma

Kabul etmek zorundayız: Kılıçdaroğlu her defasında kendini aşıyor. Başka bir ifadeyle, nevi şahsına münhasır "çıtayı" hep daha yükseğe koyuyor.
Sanırım herkesin pes etmesini istiyor!
Mesela, "Ben Erdoğan'a benzemem, ayağınızı denk alın!.." diyerek dünyaya racon kesmesi karşısında sizi bilmem ama ben "pes" ettim.
Bir de "Kuvâyı Milliye geleneğinden geliyorum" demesi yok mu, hay Allah'ım ya!
Gerçekten pes!..
O kadar ki, ne "Dünya tir tir titremeye başladı" yollu tahfif etmek aklımın ucundan geçti, ne de "Sen Kuvâ geleneğinden değil, porno kaset geleneğinden geliyorsun; işgal ettiğin CHP Genel Başkanlığı makamını da bu geleneğe borçlusun" diyecek kadar ciddiye aldım.
Ne mi yaptım?
Kalakaldım... Bir müddet sonra da "Bunun oyuyla benim oyum bir mi?" derken kendimi yakalamadım.
İtiraf edeyim: Kendime çok üzüldüm!
Bu antidemokratik, bu jakoben tortu hangi ara bilinçaltıma yerleşmiş; kimden, hangi filozoftan...

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
O partilerin hakkını ödeyemezler 02 Mayıs 2024 | 7 Okunma Yılmaz Erdoğan çöp mü? 01 Mayıs 2024 | 1.286 Okunma İBB Başkanı kime ‘ihanet’ etti? 30 Nisan 2024 | 4.623 Okunma Gerçek başkan kim? 27 Nisan 2024 | 291 Okunma Özgür Özel’in ‘gizli santrfor’ olarak portresi 25 Nisan 2024 | 3.235 Okunma