Salih Tuna Sabah Gazetesi

Dikkat: FETÖ kol geziyor!

Fetullah'a seksenli yılların başından itibaren (şekillenmesine neden olan kaynaklara varıncaya değin) şiddetle karşı çıkan kırk yıllık arkadaşım bundan 7-8 ay evvel arayıp, Eskişehir Osmangazi...

10 Nisan 2018 | 10.881 okunma

Fetullah'a seksenli yılların başından itibaren (şekillenmesine neden olan kaynaklara varıncaya değin) şiddetle karşı çıkan kırk yıllık arkadaşım bundan 7-8 ay evvel arayıp, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde FETÖ'nün çok güçlü olduğunu söylemişti.
Kimleri nasıl kullandıklarını ve kimler tarafından (YÖK'teki üye gibi) himaye gördüklerini de madde madde dile getirmişti.
O vakitler Eskişehir'de bir üniversitede profesör olarak görev yapıyordu ve olan biteni yakından takip ediyordu.
Yazık ki yazık...
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde geçen hafta 4 akademisyenin öldürülmesine neden olan silahlı saldırı arkadaşımı haklı çıkardı.
Artık her şey bir bir ortaya çıkmaya başladı.
Mesela...
Söz konusu üniversite rektörünün (Hasan Gönen) 2013'te de FETÖ tarafından "yılın rektörü" seçildiği, FETÖ'nün üniversite örgütlenmesinde başrol oynayan Şerif Ali Tekalan'la da protokoller imzaladığı ortaya çıktı.

***

Mezkûr üniversitede öğretim görevlisi olarak çalışan Doç. Dr. Ayşe Aypay şöyle demişti: "İfade vermeye gitmemiş olsaydım Volkan Bayar'ın 5'inci cenazesi ben olacaktım. Bir buçuk yıldır defalarca şikâyet dilekçesi verdik. YÖK ve rektörlük neden işlem yapmadı? Bütün dilekçelerimize rağmen Volkan Bayar'a dokundurtmadılar..."
Aynı şeyleri ve daha fazlasını profesör arkadaşım da söylüyor.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
O partilerin hakkını ödeyemezler 02 Mayıs 2024 | 605 Okunma Yılmaz Erdoğan çöp mü? 01 Mayıs 2024 | 1.311 Okunma İBB Başkanı kime ‘ihanet’ etti? 30 Nisan 2024 | 4.631 Okunma Gerçek başkan kim? 27 Nisan 2024 | 291 Okunma Özgür Özel’in ‘gizli santrfor’ olarak portresi 25 Nisan 2024 | 3.237 Okunma