Rauf Tamer Posta Gazetesi

Takvim yaprağı

“Sanatçı dediğin muhalif olur.” Olsun... Kime ne? Ama muhalif olduğu için Yeditepe konserlerine çıkmaz... Çıkamaz. Çıkarsa ne olur? - Yalaka olur. Kafaya bakın kafaya. ........ Usta sanaçtı Alpay “o...

08 Temmuz 2020 | 23 okunma

“Sanatçı dediğin muhalif olur.” Olsun... Kime ne? Ama muhalif olduğu için Yeditepe konserlerine çıkmaz... Çıkamaz. Çıkarsa ne olur? - Yalaka olur. Kafaya bakın kafaya. ........ Usta sanaçtı Alpay “o kafa”yı eleştiriyor işte. Günaydın’da okudum. Alpay haklı.

“Sanatçı dediğin muhalif olur.” Tabii ki olsun... Kime ne? Ama önce sahiden bir sanatçı olsun. ........ “Avukat dediğin muhalif olur.” Ay, bayılırım muhalife. Ama önce iyi bir avukat olsun. ........ Hele gazeteci var ya... “Gazeteci dediğin mutlaka muhalif olur.” Yahu helal olsun. Ama önce iyi bir gazeteci olsun. Her neyse.

Dönelim biz Alpay’a. Tuba Kalçık’ın röportajı, beni 18 yaş anılarıma götürdü. Bilir misiniz, Alpay çok iyi bir futbolcuydu... Genç Milli Takım seçmeleri için gittiğimiz İzmir’de tanıştık. Önce kim bu pipolu züppe dedim. Dediler ki: - Ankara karmasıyla geldi, çok iyi bir sol açıktır. Sahiden de çalışmalar esnasında gördüm ki, ender bir kabiliyet. Ama hakkını yediler. 18 kişilik kadroya almadılar. Çünkü Ankara ekibinde torpilliler vardı.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kime yarar? 02 Mart 2022 | 345 Okunma Akılda kalan 01 Mart 2022 | 276 Okunma Acayip sesler 28 Şubat 2022 | 310 Okunma Pazar kahvesi 27 Şubat 2022 | 215 Okunma Çap meselesi 26 Şubat 2022 | 339 Okunma