Mustafa Sabri Beşer İnternethaber

Siyasetçinin ruhsuzu

Siyaset doğası gereği gelgitlere açık bir yapıdır. Bugün ak dediğine yarın kara diyen siyasetçiler her zaman vardı, her zaman da var olacaktır. Süleyman Demirel’in “Dün dündür, bugün...

05 Mart 2020 | 2.705 okunma

Siyaset doğası gereği gelgitlere açık bir yapıdır. Bugün ak dediğine yarın kara diyen siyasetçiler her zaman vardı, her zaman da var olacaktır. Süleyman Demirel’in “Dün dündür, bugün bugündür” sözü bunu çok iyi özetler.

Bu tarz siyasete ve siyasetçilere alışkınız da siyasetçinin ruhsuzu hiç mi ama hiç çekilmiyor.

Ülke olarak zor zamanlardan geçiyoruz. Her biri bir ülkeyi yok edebilecek büyüklükte gailelerle uğraşıyoruz.

Terör belası bir taraftan, mülteci sorunu bir taraftan, ekonomik sıkıntılar bir taraftan ülkemiz insanını sıkıştırdıkça sıkıştırıyor. Bütün bunların yanı sıra Suriye’de verdiğimiz mücadele ile bütün dünya devletlerine karşı bir duruş sergiliyoruz.

Suriye mücadelemizde geçtiğimiz hafta verdiğimiz 33 şehit ve devamındaki şehitlerimiz, millet olarak büyük acılar yaşamamıza neden oldu. Sadece şehitlerimizin evine değil bir milletin tamamına ateş düştü, yüreklerimiz dağlandı.

Ülke olarak şehitlerimizin acısını yüreğimizin derinliklerinde hissettik/hissediyoruz ve hep birlikte gözyaşı döktük/döküyoruz.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
“Kahrolsun İsrail” demek yetmiyor… 20 Mayıs 2021 | 121 Okunma Şirazeden çıkmış memleketimden manzaralar… 17 Mayıs 2021 | 556 Okunma Hayalimdeki Kudüs… 13 Mayıs 2021 | 221 Okunma Hayalimdeki Çin’den Hayalimdeki İsrail’e… 10 Mayıs 2021 | 297 Okunma Yirmili yaşlar ne kadar masum? 06 Mayıs 2021 | 178 Okunma