Mahmut Övür Sabah Gazetesi

Levent Göktaş hangi ‘derin’ yapı elemanı?

Birkaç gündür eski Özel Kuvvetler mensubu Levent Göktaş'la ilgili yazılanlara, söylenenlere bakınca, yaşanan şaşkınlığa doğrusu şaşırmıyorum. Şaşırmıyorum...

31 Temmuz 2022 | 1.955 okunma

Birkaç gündür eski Özel Kuvvetler mensubu Levent Göktaş'la ilgili yazılanlara, söylenenlere bakınca, yaşanan şaşkınlığa doğrusu şaşırmıyorum.
Şaşırmıyorum, çünkü gerçekten insanları abandone eden "derin" bir olayla karşı karşıyayız. Ve bu derinlik öyle sıradan bir derinlik değil.
Şu tabloya bir bakın: Çok değil 10 yıl kadar önce Ergenekon'dan yargılanan ve 5 yıla yakın hapis yatan "milliyetçi-devletçi" eski asker Levent Göktaş, yine onun kadar "milliyetçi-devletçi" yazar Necip Hablemitoğlu'nu öldürtmek iddiasıyla suçlanıyor.
Tanıyanlar da dahil herkes Hablemitoğlu'nu FETÖ'nün öldürttüğünü bildiği için de şaşkın. Kimse inanmak istemiyor ama o kadar çok karanlık nokta vardı ki, Göktaş'ı yakından tanıyanlar bile şüphe içinde.
Aslında o şüpheyi sonradan Göktaş'a ait değil denilen tweet'ler de doğruluyor. Tweet'lerdeki mafyatik kavga bir yana, Göktaş aslında birilerine açıkça mesaj veriyor:
"K.... kursağında büyüyenler uyumayın lan uyumayın o tuğlayı yarın çekiyorum. Altta kalanın canı...

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bir Yahudi’nin ‘One minute’u 05 Mayıs 2024 | 290 Okunma CHP’nin kurdu yine CHP 04 Mayıs 2024 | 380 Okunma İmamoğlu, İsrail ve ‘sol’ CHP 02 Mayıs 2024 | 1.200 Okunma DEM kimin DEM’i? 30 Nisan 2024 | 3.075 Okunma 68’lilerin torunları sarsıyor 29 Nisan 2024 | 569 Okunma