İsmail Kılıçarslan Yeni Şafak Gazetesi

Trans çocuk yoktur, sağlam cukka vardır

Öncelikle alanı doğru tanımlayalım. Feyza Altun isimli Türkiye ve insanlık düşmanının sözcülüğünü yaptığı ve ucu pedofiliye çıkacak şekilde kurulan “Trans...

22 Ağustos 2023 | 717 okunma

Öncelikle alanı doğru tanımlayalım.

Feyza Altun isimli Türkiye ve insanlık düşmanının sözcülüğünü yaptığı ve ucu pedofiliye çıkacak şekilde kurulan “Trans çocuk vardır” cümlesine verilecek tek ve yegâne cevap şudur: “Trans çocuk yoktur. LGBT ideolojisinin alan açtığı, kapitalizmin el ovuşturduğu devasa bir cukka vardır ve bu paralar öyle büyük paralardır ki çocuklara kıymak bu vicdansız köpekler için hiç de sorun değildir.”

Sonra şunları ekleyelim: Cinsiyet disforisi yani bireyin mevcut cinsiyetinden duyduğu memnuniyetsizlik ya da nefret, büyük oranda LGBT ideolojisinin uydurduğu bir yalandır. Dünyada yapılan devasa propagandaya, çocuklarımıza aşılanan “cinsiyetinden memnun değilsin, değilsin işte” sloganlarına rağmen henüz mesele bu ideolojinin istediği yere gelip dayanmamıştır. Kârlılıkları maksimize olmamıştır yani henüz. O yüzden de LGBT ideolojisi durmaksızın alan açmaya çabalamaktadır.

Şunları da eklemesek olmaz: Bir çocuk çift cinsiyetli (hermafrodit-hünsa) olarak gelebilir dünyaya. Bu, tartışılmaz bir gerçekliktir ve burada o çocuğa “baskın cinsiyete geçiş” tedavisi uygulamak konusunda da ciddi bir tıp literatürü vardır.

Diğer yandan...

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sosyal Çürüme Yazıları 7: Dedelerden himmet umma cumhuriyeti 14 Mayıs 2024 | 599 Okunma İnsanlığın tek Yahya’sı 12 Mayıs 2024 | 286 Okunma Randevu sistemi, kamu iletişimi ve ötesi 11 Mayıs 2024 | 302 Okunma Bu başarı hepimizin 07 Mayıs 2024 | 760 Okunma İsmailağa buluşması: Sahi nedir bu Halidilik meselesi? 05 Mayıs 2024 | 2.025 Okunma