İsmail Kılıçarslan Yeni Şafak Gazetesi

Müzakere değil topyekûn mücadele

Okudunuz değil mi insanın aklını durduran, kanını donduran haberleri? İsrail miras bakanı Eliyahu, Gazze’ye atom bombası atılabileceğini savundu önce. Gelen tepkiler üzerine “aslında mecazen söyledim”...

07 Kasım 2023 | 418 okunma

Okudunuz değil mi insanın aklını durduran, kanını donduran haberleri?

İsrail miras bakanı Eliyahu, Gazze’ye atom bombası atılabileceğini savundu önce. Gelen tepkiler üzerine “aslında mecazen söyledim” falan dedi ama hepimiz biliyoruz ki ortada bir mecaz falan yok. Aynı söyleşide Filistinlerin yok edilmesi gerektiğini savunan Eliyahu “Filistin bayrağı sallayan hiç kimsenin yaşama hakkı yok” da dedi.

Öte yandan Mossad’ın eski başkan yardımcısı Ram Ben Barak, 2 milyon Gazzeliyi 100 ülkeye dağıtarak “etnik temizlik” yapabileceklerini söyledi. Bir de üzerine “Kanada’da yaşamak Gazze’de yaşamaktan iyidir” dedi.

Son haberse şu. İsrail terör örgütünde yaşayan 100 doktor, bir bildiri yayınlayarak İsrail’in hastaneleri vurmasının meşru olduğunu savundu. “Şifa Hastanesi’ni vurun” dediler İsrail terör örgütüne.

Bütün bu haberleri alt alta koyunca karşımıza çıkan manzarayı tarif etmeye bile lüzum yok bence. Dünyanın en şımarık, en küstah, en zalim insanları bu Siyonistler. Tahrif ettikleri ve bir zülüm ideolojisine çevirdikleri çarpık dinleri yoluyla insanları katletmeyi bir “itikat meselesi” olarak değerlendiriyorlar.

Kendilerini dünyadaki bütün...

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sosyal Çürüme Yazıları 7: Dedelerden himmet umma cumhuriyeti 14 Mayıs 2024 | 605 Okunma İnsanlığın tek Yahya’sı 12 Mayıs 2024 | 286 Okunma Randevu sistemi, kamu iletişimi ve ötesi 11 Mayıs 2024 | 302 Okunma Bu başarı hepimizin 07 Mayıs 2024 | 760 Okunma İsmailağa buluşması: Sahi nedir bu Halidilik meselesi? 05 Mayıs 2024 | 2.026 Okunma