İbrahim Karagül Yeni Şafak Gazetesi

Evet, içişlerinize karışacağız… Korkularınla yüzleş Avrupa!..

Evet, içişlerimize karışanların içişlerine karışacağız! Evet, kötülükle başladığı yerde mücadeleye girişeceğiz. Evet, kendimizi Avrupa topraklarında, Avrupa şehirlerinde, Avrupa...

15 Mart 2017 | 8.668 okunma

Evet, içişlerimize karışanların içişlerine karışacağız! Evet, kötülükle başladığı yerde mücadeleye girişeceğiz. Evet, kendimizi Avrupa topraklarında, Avrupa şehirlerinde, Avrupa sokaklarında savunacağız!
Türkiye içindeki uzantılarını bir bir zayıflatıp, tasfiye edip, operasyon alanlarını daraltacağız. Onları bu ülkeye müdahale edemez, şehirlerimizde terör estiremez, kan dökemez hale getireceğiz. Evet, Türkiye'ye karşı kurdukları bütün oyunları tam da başladığı yerde, orada bozacağız!
Evet, bugüne kadar Avrupa Birliği diye yürüttüğümüz pazarlıklar sadece aldatmacaydı. Bizi almayacağınızı biliyorduk ama biz de zaten girme niyetinde değildik.
Siz batacaksınız, biz o enkaz altında kalmayız
Avrupa değerleri yerine ırkçılık ikame edilirken, faşizm şehirlerinizi rehin alırken, nefret politikaları aklınızı alırken sizin yanınızda, yakınınızda durmayacağız.
AB parçalanırken, birçok Avrupa ülkesi gerileme dönemine girmişken, bizler yüz yıl sonra yeniden yükseliş dönemi başlatırken bu yeni tarihi heba etme, sizin kötülüklerinize, batışınıza kurban etme niyetinde olmayacağız. Irkçılığa bulaşmanın çaresizlik olduğunu, çöküş işareti olduğunu, dibe vuruş olduğunu biliyoruz çünkü.
Artık değer üretemediğinizin ilanı olduğunu biliyoruz. Bu halde bize hiçbir faydanız olmayacağını, sadece yük, kambur olacağınızı biliyoruz. Parçalanma süreci başlamış bir birliğe yakın durmanın bizi de enkaz altında bırakacağını bilecek kadar derin tarihi tecrübeye sahibiz çünkü.
Biz Batı'da son noktaya vardık
Evet, biz size hiçbir zaman inanmadık, hiçbir zaman güvenmedik, hiçbir zaman da güvenmeyeceğiz. Bu, yüzyıllardır böyleydi, bundan sonra yüzyıllar boyunca da böyle olacak. Bizim AB'ye yaklaşma mücadelemiz de aslında yüzlerce yıllık Batı'ya yürüyüşümüzün devamıydı. Ve oraya vardık. Son noktaya vardık, amacımıza ulaştık.
Yaşlı Avrupa'yı kendi sorunlarıyla, açmazlarıyla, felaketleriyle, çöküşüyle baş başa bırakıyoruz. Yeni ve genç bir dünya şekilleniyor, yeni bir küresel güç haritası oluşuyor, dünyanın ağırlık merkezi çoktan değişti. Böyle bir dönemde, gözlerimizi kör edercesine hastalıklı bir bağımlılığa girmeyecek kadar akıllıyız.
Sizi, evinize aldığınız terör örgütleriyle baş başa bırakıyoruz
Artık sizi ırkçılığınızla, katliamcı geçmişinizle, yeryüzüne yaydığınız kötülüklerle kendi kıtanızda baş başa bırakıyoruz. Sizi karanlık geçmişinizle, kendi aranızdaki kavgalarla, Avrupa içi çatışma hazırlıklarınızla, belki yeni dünya savaşınızla baş başa bırakıyoruz.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
- İnsanlık Batı’yı durdurmalı. “Toplu yokoluş” yaşanabilir. - ‘Kurucu milletler” dönmeli. Köleler ordusu dağıtılmalı. 08 Nisan 2022 | 1.128 Okunma - Türkiye dünyanın eksenini değiştirdi. - Batılı düzenin sonu: Trilyon dolarlar, yeni adres arıyor - “Yıldız Ülke”den yeni sürprizler bekleyin! 01 Nisan 2022 | 2.302 Okunma - İmparatorluk döndü! Yeni “süper güç” ve son meydan savaşı - Erdoğan’a Abdülhamit kaderi yazanlar büyük hesap hatasına düştü. 29 Mart 2022 | 3.799 Okunma - Dün: Müslüman soykırımı yapalım. / Bugün: Müslümanlar bizi savunsun. - Dün: Erdoğan Batı düşmanı. Bugün: Kurtar bizi Erdoğan. 22 Mart 2022 | 1.681 Okunma “Erdoğan’ı devir, Türkiye’yi durdur” diyenlere ne oldu? - Hepsi niye Türkiye’ye koştu? 18 Mart 2022 | 2.348 Okunma