Hilal Kaplan Sabah Gazetesi

Beni nasıl beğendiniz?

"Binali Yıldırım soruları istedi" iftirasından gelinen nokta, "Küçükkaya ile otelde başbaşa 46 dakika" ya çıktı.

21 Haziran 2019 | 3.702 okunma

Soruları Küçükkaya mı verdi, CHP adayı soruları Küçükkaya'ya mı verdi, bilmiyoruz.
Bildiğimiz, ortak yayın öncesi, adayların biriyle, insan içinde bile değil, bir otel odasında gizlice buluşup bir saate yakın kalan birinin 'moderasyonunu beğenmediğimiz"dir.
Küçükkaya, bir otel odasında Binali Yıldırım ile buluşmuş olsa şu anda sadece tefe konmayacak, aynı zamanda kendi kanalından da kovulmasını gerektirecek bir süreç başlayacaktı.
Gazetecilik etiğini ayaklar altına alan Küçükkaya'nın 'alnımızın akıyla' diye bir etiket başlatması ama bu karanlık işe dahil olmak istemeyen izleyicilerinden bile destek alamaması tek ümit verici noktaydı.
'Demokrasi şöleni' olacağı sözü verilen bir canlı yayındı. Halktan gizli, kapalı kapılar ardında iş çevirdikleri ortaya çıktı.
Binali Yıldırım 'gayriahlaki' bulduğunu söylemekle yetindi. Zira bundan fazlasını deseydi, CHP adayı yine mağdur olup ağlayacak bir nokta bulurdu. "Bana çay getireni sürdüler, beni çeken kameramanları kovdular" gibi açıkça yalan söylemekten çekinmeyen bir mitomanı, hâlâ mağdur sanan bir kitlesi var çünkü.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ölümlere sebep olan biri var 01 Mayıs 2024 | 140 Okunma Taksim’e değil Gayrettepe’ye bak 30 Nisan 2024 | 1.509 Okunma Bir imha kampı olarak Gazze 26 Nisan 2024 | 1.330 Okunma Alman Cumhurbaşkanı teftişte... 24 Nisan 2024 | 606 Okunma Kritik Irak ziyareti 23 Nisan 2024 | 1.269 Okunma