Fehmi Koru Fehmi Koru

İstanbul’a ‘zoraki başkan’ senaryosu.. WP’ye göre, Trump Türkiye’den öğrendiğini ABD’ye taşıyor…

Politikayla öyle çok yakından ilgilendiğini hiç hatırlamadığım bir yakınım, son haftalarda neredeyse saati saatine arayıp benden güncel bilgi almaya çalışıyor. “Yüksek Seçim...

29 Nisan 2019 | 5.766 okunma

Politikayla öyle çok yakından ilgilendiğini hiç hatırlamadığım bir yakınım, son haftalarda neredeyse saati saatine arayıp benden güncel bilgi almaya çalışıyor.

“Yüksek Seçim Kurulu’ndan (YSK) yeni bir haber var mı?” diye soruyor sözgelimi; “Henüz beş günlük süre dolmadı” cevabını vermeme rağmen bir saat sonra aynı soruyu bir kez daha yineliyor.

Eminim sizin çevrenizdeki insanlar da farklı durumda değiller.

Acaba YSK üyelerinin aile fertleri, dostları, arkadaşları ne yapıyor?

Onlar birinci elden meraklarını giderebilecek durumdalar; herhalde onların ailelerinde de aynı muhabbet yemek masasında sürüyordur.

Ya YSK’nın vereceği karardan birebir etkilenecek politikacılar merak konusunda ne durumdalar?

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Türkiye yüzyılı: Maarif modeli’ 100 yıl önceyi mi, yoksa önümüzdeki 100 yılı mı esas alarak çocuklara eğitim vermeyi öngörüyor?  06 Mayıs 2024 | 950 Okunma Birileri hep gizli kalacağını sansalar bile, gerçekler gün gelir mutlaka ortaya çıkar  05 Mayıs 2024 | 1.904 Okunma İki liderin görüşmesi sonrasında ortalığa yayılan beklentiler bana neden tuhaf geliyor olabilir? 04 Mayıs 2024 | 1.607 Okunma CB Erdoğan ile CHP lideri Özel görüşmesi samimi havada geçmiş.. Bu bana yıllar öncenin ‘bahar havası’nı hatırlattı… 03 Mayıs 2024 | 1.257 Okunma İş dünyasında başarıyı yakalayanlar var da, siyaset ülkemizde neden yaya kalıyor?. Bir başarı öyküsü… 02 Mayıs 2024 | 879 Okunma