Fehmi Koru Fehmi Koru

Artık herkes ‘komplocu’ oldu, ben istirahata çekilebilirim

Bilen biliyor: Merkez medyada köşe sahibi meslektaşlar tarafından yıllar boyu ‘komplocu’, biraz daha insaflılar tarafından da ‘komplo teorilerine meraklı’ olarak tanıtıldım. Rahatsız mıyım?...

20 Kasım 2017 | 5.607 okunma

Bilen biliyor: Merkez medyada köşe sahibi meslektaşlar tarafından yıllar boyu ‘komplocu’, biraz daha insaflılar tarafından da ‘komplo teorilerine meraklı’ olarak tanıtıldım.

Rahatsız mıyım? Hayır. Bizde önüne her sürüleni doğru kabul etmeyene ‘komplocu’deniliyor; meraklı biri olduğum ve görünenin ardındaki henüz görünmeyen yönleri ortaya çıkarmayı dert edindiğim için, o sıfatı gönül rahatlığıyla kabul etmişimdir.

Son zamanlarda hemen herkes ‘komplo’ kokan yazılarla okur karşısına çıkar oldu.

Kafalar artık otomatik vitese takılı çalışmıyor; hangi konu ele alınırsa alınsın, hemen hepsinde bir bit yeniği aranıyor.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
‘Türkiye yüzyılı: Maarif modeli’ 100 yıl önceyi mi, yoksa önümüzdeki 100 yılı mı esas alarak çocuklara eğitim vermeyi öngörüyor?  06 Mayıs 2024 | 1.077 Okunma Birileri hep gizli kalacağını sansalar bile, gerçekler gün gelir mutlaka ortaya çıkar  05 Mayıs 2024 | 1.909 Okunma İki liderin görüşmesi sonrasında ortalığa yayılan beklentiler bana neden tuhaf geliyor olabilir? 04 Mayıs 2024 | 1.607 Okunma CB Erdoğan ile CHP lideri Özel görüşmesi samimi havada geçmiş.. Bu bana yıllar öncenin ‘bahar havası’nı hatırlattı… 03 Mayıs 2024 | 1.257 Okunma İş dünyasında başarıyı yakalayanlar var da, siyaset ülkemizde neden yaya kalıyor?. Bir başarı öyküsü… 02 Mayıs 2024 | 879 Okunma