Fadime Özkan Star Gazetesi

Türkiye yeniden vatan oluyor!

KCK eş başkanı Bese Hozat 15 Temmuz 2015 günü PKK’nın yayın organı Özgür Gündem’de ateşkesi bitirip “devrimci halk savaşını” başlattıklarını ilan ettiğinden bu...

22 Haziran 2016 | 232 okunma

KCK eş başkanı Bese Hozat 15 Temmuz 2015 günü PKK’nın yayın organı Özgür Gündem’de ateşkesi bitirip “devrimci halk savaşını” başlattıklarını ilan ettiğinden bu yana zorlu bir dönem yaşadı Türkiye.

Teröristlerle mücadele ederken bu ülke için, bizler güvende olalım diye can verdi şehitlerimiz. Gencecik kardeşlerimizi, evlatlarımızı toprağa koyduk.

Aziz hatıraları bu ülkede yaşayan ve “vatan nedir” bilen herkesçe şükranla ve duayla anılıyor. Hatimler indirildi onlar için, Yasin’i Şerif’ler okundu, Fatiha’lara “âmin” dendi.

Her biri hepimizin evladı oldu.

Kalbi olan, kalbinin sesini duyan herkesin ortak duygusudur bu. 

Bölünmedik birleştik!

Türkiye, PKK’nın saldırılarına, iç savaş stratejisine ve uzantılarının yıkıcı söylemlerine itibar etmedi.

Hakkı tespit ve teslim etmek bakımından: 

BİR: Canını ortaya koyarak mücadele edenler, bu toprakların bize yeniden vatan olmasında en büyük paya sahip olanlar. Askerimiz, polisimiz, subaylarımız gerçekten üstün başarı gösterdi, gösteriyor. Şehirlerden sonra kırsaldan da temizleniyor PKK. Canlı bomba ve finans yatağı Lice’den başlayan temizlik harekatı bu yüzden çok mühim. Allah onların ve ailelerinin yardımcısı olsun.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hop Hop Hop! Değiş Tonton! 26 Mayıs 2023 | 372 Okunma Taahhüdü var: İç savaş çıkartacak! 25 Mayıs 2023 | 796 Okunma Erdoğan, Kılıçdaroğlu ve sığınmacı mevzuu 24 Mayıs 2023 | 334 Okunma Bay Kemal'in avuçları boşuna mı patladı? 23 Mayıs 2023 | 628 Okunma Hesap uzmanının hesap hatası 18 Mayıs 2023 | 724 Okunma