Ersoy Dede Star Gazetesi

İçeride barışalım

Eski Meclis Başkanı Cemil Çiçek’in; “... Yurtdışında bu adımları atarken, içeride de dostlarımızın sayısını arttırmamız gerekiyor....” sözleriyle, yeni bir dönemin...

08 Temmuz 2016 | 250 okunma

Eski Meclis Başkanı Cemil Çiçek’in; “... Yurtdışında bu adımları atarken, içeride de dostlarımızın sayısını arttırmamız gerekiyor....” sözleriyle, yeni bir dönemin sinyallerinin verildiği yorumları yapıldı.. 

Peki Cemil Çiçek, kimlerden bahsediyor?.  

1) Gezicilerden

Faşist Gezi kalkışmasıyla kent meydanını işgal eden, işgale alkış tutan, kamu mallarını yakıp-yıkan, Başbakan’ın ofisine girmeye kalkan, nefret söylemiyle dindar-mütedeyyin kesimi aşağılayan gezi zekalılardan..

Evet de.. Bu adamlar,  devlet katında kabul görüyorlar, devlet televizyon ve radyoları başta olmak üzere hiç bir şekilde engellenmiyorlar..  AK Partili belediyeler de dahil hiç bir festivalden, organizasyondan ayrı tutulmuyorlar..  Hâlâ da en ağza alınmayacak sözlerle, saldırmaya devam ediyorlar.. Orada bir değişiklik yok zaten..

2) FETÖ’den

Seçilmiş Başbakan’a kelepçe takmaya yemin etmiş bir cuntadan..

Üretilmiş delillerle kahraman subaylarımızı hain ilan eden, hırsızlık - yolsuzluk gibi ithamlarla milletin adamlarını millet nezdinde itibarsızlaştırmaya çalışan, darbe yapıp herkesi, toplama kamplarına doluşturmayı hedeflemiş bir örgütten..   

Evet de.. Sağ baştan sayın isterseniz, yeri yerinden oynatacak bu devasa darbe planının emniyet ve yargı içindeki cunta yapılanmasında kaç kişi vardı?.. Bu kişilerden kaçı sistem dışında ya da cezaevinde.. HSYK seçimlerinde FETÖ’nün listesine kaç bin oy çıktı, içerde kaç hakim ve savcı var?.. Orada bir değişiklik yok zaten..

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
BİR GARİP ÇANKIRI 11 Mart 2024 | 87 Okunma Demokrasiyi Gerçekten de çok mu seviyoruz? 03 Ocak 2024 | 197 Okunma Hasan Abi Yaşasaydı ve Görseydi! 31 Aralık 2023 | 126 Okunma Federasyon Tartışması Yapıldı ve Tartışmayı İsteyenler Kaybetti 27 Aralık 2023 | 1.969 Okunma DEM Parti'ye Kapatma Davası Açılması İçin Daha Ne Bekleniyor? 25 Aralık 2023 | 255 Okunma