Ersoy Dede Star Gazetesi

AK Parti'deyken çarşı – pazar gezdiğinizi görmedik

. Peki o günlerde Sayın Babacan'ın dediği gibi Erdoğan'a karşı olup da tavrını gizleyen ve bugün hâlâ Erdoğan'ın yanında olan var mı?..

19 Haziran 2021 | 2.668 okunma

Önceki gün bu sütunda Sayın Ali Babacan'ın tespitinden yola çıkarak bir çağrı yaptım. Hatırlayalım, diyordu ki Sayın babacan; ''... 2013 Gezi zamanında Erdoğan'ın takındığı tavrı, tutumu Cumhurbaşkanı (Abdullah Gül) ve kabine üyeleri olarak bizler asla benimsemedik...'' Bu açık ve ağır bir itiraf aslında.

***

Gezi neydi?.. Batı merkezli içerideki hainlerin de desteğiyle tertiplenmiş, çevre duyarlılığı soslu bir kalkışma denemesiydi Gezi.. Bu kalkışmaya Erdoğan, ülkesini teslim etmedi. Emperyalizmin maşası işgalcilere pabuç bırakmadı.. O vakit ne kadar yalnız kaldığını defalarca yazdık. Ama ilk kez siyaseten yollarını ayıran biri tarafından Erdoğan'ın bu yalnızlığı kayıtlara geçmiş oldu..

***

Şimdi gelelim Babacan'ın bahsettiği Erdoğan'ın yanında olmayan o kabineye.. Önceki gün yazımı yazarken tek tek isim isim yazıp doğrudan dikkat çekmeyi düşündüm. Fakat bir çoğu hâlâ devletimizin önemli

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
BİR GARİP ÇANKIRI 11 Mart 2024 | 83 Okunma Demokrasiyi Gerçekten de çok mu seviyoruz? 03 Ocak 2024 | 194 Okunma Hasan Abi Yaşasaydı ve Görseydi! 31 Aralık 2023 | 117 Okunma Federasyon Tartışması Yapıldı ve Tartışmayı İsteyenler Kaybetti 27 Aralık 2023 | 1.969 Okunma DEM Parti'ye Kapatma Davası Açılması İçin Daha Ne Bekleniyor? 25 Aralık 2023 | 254 Okunma