Erkut Can Posta Gazetesi

Dikkat! Binbaşı Tarık

Darbe girişimi kontrollü mü kontrolsüz mü daha kimse net olarak bilmiyor. Ancak bir binbaşı kafaları karıştırdı. Güya darbe ihbarı yapmadı ama MİT’teki, Genelkurmay’daki gelişmeler ‘çek...

04 Haziran 2017 | 132 okunma

Darbe girişimi kontrollü mü kontrolsüz mü daha kimse net olarak bilmiyor. Ancak bir binbaşı kafaları karıştırdı. Güya darbe ihbarı yapmadı ama MİT’teki, Genelkurmay’daki gelişmeler ‘çek çek uzasın’ durumuna geldi. Hele bir de Hulusi Akar’ın Darbe Komisyonu’na kaplumbağa süratiyle giden cevapları işi arapsaçına çevirdi. Nereden tutsanız bir tutam saç elinizde kalıyor.

Akar’ın ne dediği, 15 Temmuz’da dakika dakika neler olduğu şimdilik çok bilinmeyenli denklemler manzumesi. Hani o meşhur ‘gizli tanıklar’ vardı ya, burada da icra-i sanat eyleyeceklerdir mutlaka. Şimdi mahkemeler ifade safhasında sürüp gidiyor.

Ancak bir seneye yaklaşılırken daha günü belirlenmemiş olanlar da var. Bakalım daha kaç Binbaşı Tarık çıkacak. Evet darbecilerin ifadeleri alınıyor. Geçenlerde bir mahkemeye giren Bakan Fatma Betül Sayan Kaya gördüklerini özetledi. “İçeride davayı izledik. Gerçekten bir tiyatro sahnesi gibi” diye.

Başka sözüm yok. Darbeciler sizindir hakim bey.

ŞEHİTLERİMİZE AĞLARKEN

Bir helikopter kazasıyla yine 13 canı, canımızı kaybettik. Türkiye ağlayarak bu olaya kilitlendi. Ne acı ki aynı günün sabahında üç şehidimiz daha vardı. Hepsinin ruhu şad olsun. Bu facia için kaza dendi. Helikopter yüksek gerilim hattına takılmış. Ancak akla takılan sorular da var.

Uzmanlar diyor ki:

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Putin gördüğü rüyayı yaşatıyor 27 Şubat 2022 | 83 Okunma Rakamlarla dans 20 Şubat 2022 | 57 Okunma Bu gurur hepimizin 13 Şubat 2022 | 105 Okunma Bu ülkede yaşanmaz mı? 06 Şubat 2022 | 78 Okunma Nezarete düşüren menekşe gözlü kız 30 Ocak 2022 | 229 Okunma