Arslan Bulut Yeniçağ Gazetesi

Generallere hakaret ve Şahinbey'deki rezalet!

Bir okurumuz, generallere hakaret konusunda "O kişi, aslında tüm siyasal İslâmcıların bilinçaltını dışa vurmuş. Oy için 'yüce ordumuz' derler, öbür taraftan Sevr için fedailik yaparlar." diye yorum...

05 Haziran 2019 | 1.650 okunma

Bir okurumuz, generallere hakaret konusunda "O kişi, aslında tüm siyasal İslâmcıların bilinçaltını dışa vurmuş. Oy için 'yüce ordumuz' derler, öbür taraftan Sevr için fedailik yaparlar." diye yorum yaptı.

"Sevr için fedailik"ten kastı, Türkiye'nin etrafındaki tehdit büyürken, ordu mevcudunu 200 bine çekmek sonucunu verecek yeni askerlik yasası olsa gerek! Ordunun 50 bin kişilik bir polis gücüne dönüştürülmesi, Sevr'in maddelerinden biridir.

Abdullah isimli okurumuzu teyit eden bir olay da Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde yaşandı. İyinacar Camii imamı, bayram namazında "İnönü'de, Sakarya'da şöyle zafer kazandık, böyle zafer kazandık. Hepsi yalan. Keşke o savaşı kaybetseydik, sonra kazanıp Osmanlı'yı yeniden kurardık" dedi. Gaziantep valiliği, imam hakkında soruşturma başlatıldığını açıkladı. 

Daha önce de onları yetiştiren Kadir Mısıroğlu, Kurtuluş Savaşı için "Keşke Yunan kazansaydı" demişti.

***

Olay, işgale karşı direnişten dolayı "Gazi" unvanı verilen bir şehrimizde ve o direnişin önderlerinden Şahin Bey'in adını taşıyan bir ilçemizde cereyan ediyor.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.560 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.094 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 880 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 881 Okunma