Arslan Bulut Yeniçağ Gazetesi

Atatürk 19 Mayıs'tan sonra neden hep başardı?

Dünya, sözde bir virüse teslim olmuş zannediliyor ama insanın kendisi bir mucizedir ve aklın sadece dünyayı kontrol etmek isteyenlerde bulunmadığı bellidir. İnsan aklı, şeytan aklını yenecektir. Bunu dilek ve...

19 Mayıs 2020 | 2.302 okunma

Dünya, sözde bir virüse teslim olmuş zannediliyor ama insanın kendisi bir mucizedir ve aklın sadece dünyayı kontrol etmek isteyenlerde bulunmadığı bellidir.

İnsan aklı, şeytan aklını yenecektir. Bunu dilek ve temenni bağlamında değil inanarak hatta biraz daha ileri gideyim; bilerek söylüyorum!

Ne mi biliyorum? Sadece bir insanın dünyayı değiştirecek kudrette olduğunu biliyorum! Yetmez mi?

İşte dünyanın şu anda içinde bulunduğu durumun sebebi, şeytani zekâ sahibi birkaç kişinin, bu gerçeğin yani insan gücünün, insan enerjisinin sırlarına vakıf olmalarıdır.

***

Tarihte bu sırlara vakıf olan insanlar vardır. Atatürk'ümüz de onlardan biridir. "Atatürk'ümüz" diyorum, çünkü o bizden biridir, milletinin evladıdır. Bütün dünya milletinin boğazına çökmüşken, akılla ve cesaretle mücadele ederek başaran bir lider ancak güçlü bir millet iradesinden çıkar. Tanrı'nın Türk Milleti'ne asıl hediyesi işte bu iradedir. Şimdi birileri hangi araçları kullanırsa kullansın, ister virüs dünyasına hâkim olsun ister uzaya; ister elektromanyetik dalga kullansın, ister lazer silahı; isterse "kozmik web" dedikleri evrenin bütün sırlarına vakıf olsunlar, hiç fark etmez; Türk milletine boyun eğdiremezler.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
"Darbeyi sadece FETÖ mü yaptı?" 04 Şubat 2021 | 3.097 Okunma Demir alma günü gelmişse iktidardan! 03 Şubat 2021 | 1.560 Okunma Yangın topu ve antikor bombası! 02 Şubat 2021 | 3.094 Okunma Bu bir Kenan Evren modelidir! 01 Şubat 2021 | 880 Okunma Sadece Türk-İslâm Dünyası mı aşılanıyor? 30 Ocak 2021 | 881 Okunma