Ali Karahasanoğlu Yeni Akit Gazetesi

Yeniçağ’ın “Milli Görüş gömleği/Şeriat” düşmanlığı ve SP’nin çıkmazı!

 28 Şubat darbecileri hakkındaki mahkumiyet kararları kesinleştikten sonra, o dönemin burnundan kıl aldırmayan generalleri, şimdi birer ikişer cezaevine girmeye başladılar..Bir dönem, iki kelime kapabilmek için saatlerce...

21 Ağustos 2021 | 1.287 okunma

28 Şubat darbecileri hakkındaki mahkumiyet kararları kesinleştikten sonra, o dönemin burnundan kıl aldırmayan generalleri, şimdi birer ikişer cezaevine girmeye başladılar..

Bir dönem, iki kelime kapabilmek için saatlerce ağzına bakılan o generallerin, şimdi cezaevine girmeleri, bir haber değil mi?

Haber..

28 Şubat’ın mağduru olsanız da haber..

28 Şubat’ta “Yaşanılanlar beni ilgilendirmez” diyerek, olayları pencereden seyretmiş olsanız da, şimdi darbecilerin cezaevine girmesi haber..

Bakıyorsunuz yazılı medyaya.

Bakıyorsunuz internet sitelerine. Televizyonlara..

Bu önemli haberi, ısrarla görmeyenler var..

Görmeyen veya görmüş olsa bile, minnacık bir haberle yetinenler var..

Acaba niye?

Hâlâ birilerinden korkanlar mı var?

Kurulan ittifakların bozulmasından çekinenler mi var?

En ağırıma gidenden başlayayım..

Necmettin Erbakan Hoca’ya en adice saldırıları yapan 28 Şubatçıların tepesindeki isimler, önceki gün cezaevine konulmaya başlanmış.

Dünkü nüshasında, Milli Gazete, bu haberi, Erbakan Hocamızın tanımlamasıyla söyleyelim: “kibrit kutusu”ndan daha küçük görmüşler..

Niye ki acaba?

Milil Gazete, 28 Şubat darbecilerinin cezaevine girmesinden rahatsız mı?

Yoksa..

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bu ülkede, süpürülecek o kadar sahtekâr var ki! 02 Mayıs 2024 | 2.071 Okunma Böyle mi olacak, böyle mi savunulacak 20 saat çalışan lider! 01 Mayıs 2024 | 2.362 Okunma Çocuklar park bekliyordu, onlara çukurda boğulmak hazırlanmış! 30 Nisan 2024 | 3.775 Okunma “HAMAS’a terörist diyen “terörist ortakları”! 29 Nisan 2024 | 1.577 Okunma İşin sonu: “Seyircisiz Kongre” 28 Nisan 2024 | 981 Okunma