Akif Beki Karar Gazetesi

Kime değil neye oy!

Yarın sandık başına gittiğinizde aklınızda bulunsun. 5 gün önce Londra’dan kalkan bir uçak Almanya yerine İskoçya’ya indi. . . Yanlış yerde indirilmemek için nereye bilet aldığınıza bindiğiniz vasıtanın yolcusu olup olmadığınıza dikkat edin...

30 Mart 2019 | 7.644 okunma

Gaflet ve rehavete kapılmayın, dikkatiniz dağılmasın, odak kaymasına gelmez. Gözünüzü dört açarak atmalısınız oyunuzu.

Nereye gidiyor, sizi istediğiniz yere götürüyor mu, götürmüyor mu? Emin olmalısınız tercihinizden.

Düsseldorf’a niyet edip yanlışlıkla Edinburg’da açabilirsiniz sonra gözlerinizi...

Yolcuların kabahati değildi gerçi, pilot istemeden uçağı kaçırdı. Mürettebat da yolcular gibi sistem karmaşasına kurban gitti yani.

Fakat kimse mi iş işten geçmeden farkına varmaz dönen saçmalığın? Ancak İskoçya’nın başkentine tekerleri değdikten sonra uyandı hepsi.

Yolcular, “Edinburg’a hoş geldiniz” anonsuyla kendine geldi.

Mürettebatsa şaşkınlık ve homurtular yükselince bir terslikten işkellenebildi.

Pilot derseniz, Düsseldorf'a gitmek isteyen yolculardan ellerini kaldırmalarını istediğinde bütün yolcuların el kaldırmasıyla ne yaptığını anladı.

Bakarsanız, hepsi gafil avlandı. Hepsi neye uğradığını şaşırdı. Yaşadıkları hayal kırıklığında eşit sorumluluk taşımasalar da az çok hepsinin payı var.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yaşasın yeni Gavs! 04 Mayıs 2024 | 3.395 Okunma CHP ile Gezi mahkumlarını salma pazarlığı mı? 03 Mayıs 2024 | 1.072 Okunma Boş ama hoş bir eğitim modeli 02 Mayıs 2024 | 1.536 Okunma Devletin dinine ne oldu? 01 Mayıs 2024 | 736 Okunma Büyüklenme rüyasından uyanamayanlar 30 Nisan 2024 | 915 Okunma