Akif Beki Karar Gazetesi

Abdülhamid Batı'ya Abdülhamidçilerse saltanata hayran

TRT dizisi ile Cübbeli Ahmet Hoca Yayıncılık, Mehmet Akif'i şeytanlaştırma yarışındaymış... Payitaht Abdülhamid'de, Mason üstadını Akif'miş gibi konuşturan o skandal sahneden sonra fark ettim, ne yalan söyleyeyim.

17 Ekim 2020 | 1.790 okunma

TRT dizisi ile Cübbeli Ahmet Hoca Yayıncılık, Mehmet Akif'i şeytanlaştırma yarışındaymış...

Payitaht Abdülhamid'de, Mason üstadını Akif'miş gibi konuşturan o skandal sahneden sonra fark ettim, ne yalan söyleyeyim.

Sırf Abdülhamid'i sevmezdi diye milli şairimize Masonluk iftirası mı atmıyorlar, Müslümanlıktan mı çıkarmıyorlar...

Ebussuud Efendi'ye özenen cübbeli bağnazlar, cübbesiz ham softalar, Akif düşmanlığında da gemi azıya almış.

İstiklal Marşı şairini, "İstibdad" ve "Asım" şiirlerinde Abdülhamid'e dil uzatmakla suçlamıyorlar yalnız. "Çanakkale Şehitlerine" şiirinde, haşa Allah'a da dil uzatmakla itham ediyorlar.

İslam halifesine, gavur ağzıyla "Yıldız'daki baykuş, zalim, korkak, melun" lafları edilir miymiş! Bunu küffar bile yapmazmış...

Peygamber'in torunu Hz. Hüseyin'i Kerbela'da katlettiren, Medine'yi yağmalatan, ordusunu Mekke'ye, Kabe'ye saldırtan Yezid de halife değil miydi? 

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yaşasın yeni Gavs! 04 Mayıs 2024 | 499 Okunma CHP ile Gezi mahkumlarını salma pazarlığı mı? 03 Mayıs 2024 | 1.035 Okunma Boş ama hoş bir eğitim modeli 02 Mayıs 2024 | 1.531 Okunma Devletin dinine ne oldu? 01 Mayıs 2024 | 728 Okunma Büyüklenme rüyasından uyanamayanlar 30 Nisan 2024 | 911 Okunma