Ahmet Taşgetiren Karar Gazetesi

Yenilenme başarılabilecek mi?

Cüneyd Özdemir DEVA Partisi Başkanı Ali Babacan’a soruyor: -Hazine ve Maliye’nin başına Lutfi Elvan, Merkez Bankası’na Naci Ağbal getirildi. Bunlar Ak Parti’nin başarılı ekonomi yönetimi zamanlarında...

13 Kasım 2020 | 899 okunma

Cüneyd Özdemir DEVA Partisi Başkanı Ali Babacan’a soruyor: -Hazine ve Maliye’nin başına Lutfi Elvan, Merkez Bankası’na Naci Ağbal getirildi. Bunlar Ak Parti’nin başarılı ekonomi yönetimi zamanlarında Ali Babacan’ın ekibinde yer alan isimler. Onların getirilmesi ile birlikte ekonomide de iyi işaretler görülmeye başlandı. Bütün bunlar artık ekonominin düzeleceğinin işaretleri mi?  

Bu soruya belki Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın grup konuşmasında verdiği mesajlar da eklenebilirdi. Neler onlar? 

-Yeni yönetime destek: Hazine ve Maliye Bakanımızın ve Merkez Bankamızın yeni başkanının, enflasyon hedeflemesini ve para politikası araçlarını, temel yaklaşımlarımıza uygun şekilde, şeffaf, öngörülebilir, istikrarlı bir seviyeye en kısa sürede getireceklerine inanıyorum.  


-İç – Dış yatırımcıya teminat: Türk ekonomisine ve Türk Lirası’na güvenen yerli ve uluslararası yatırımcıların kazancını kendi kazancımız olarak görerek, yatırımcılara her türlü kolaylığı göstereceğiz, desteği vereceğiz. 

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Zirvedeki görüşmenin psikolojisi 28 Nisan 2024 | 469 Okunma Akşener - Ağalığın ve liderliğin raconu 26 Nisan 2024 | 3.498 Okunma Tarikatlar, medya ve görünürlük 25 Nisan 2024 | 4.138 Okunma Hamas etrafında... 23 Nisan 2024 | 2.770 Okunma Filistin sınavında iktidar 21 Nisan 2024 | 765 Okunma