Ahmet Taşgetiren Karar Gazetesi

Davutoğlu’ndan açık açık…

Ahmet Davutoğlu’nun en geniş değerlendirmesi. Bidebunudinle isimli youtube kanalında üç çetin gazeteci Akif Beki, Yavuz Oğhan, İsmail Saymaz’ın çetin sorularına karşı üç saaati aşkın bir süre içinde hemen her konuyu kapsayan bir mülakat…

19 Temmuz 2019 | 7.681 okunma

Gazeteciler için her türlü sorunun sorulabileceği bir ortamdan söz ediyoruz. Kısıtlanma yok, çünkü karşınızda siyaset içinden gelen, dolayısıyla artıları – eksileri bulunan, yeni bir siyaset yolunda ilerleyen, dolayısıyla nereye gittiği öğrenilmek istenen, daha önemlisi, medyanın kısıtlanmış dünyasında ve “oto sansürün en yoğun yaşandığı iklimde” kendisine yönelik suçlamaları cevaplandırabileceği, ardından kendisini anlatabileceği alan bulan dolayısıyla her soruya açık bir insan var. 

Aslında Ahmet Davutoğlu, iddialı bir bilim insanı olarak da, her soruyu tartışmaya açık karakterdedir. Ama gelinen siyasi süreçte buna daha çok ihtiyacı olduğu bir vakıadır.

Baktım, canlı yayını 8 bin 751 kişi izliyor. Ama bu yayın türünün niteliği gereği, canlı yayında olmasa bile bundan sonraki süreçte yapılan atıflarla binlerce kişiye daha ulaşması mümkün.

Gittiğim yerlerde bana soruluyor:

-Davutoğlu ne yapıyor, ne yapacak?

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Zirvedeki görüşmenin psikolojisi 28 Nisan 2024 | 35 Okunma Akşener - Ağalığın ve liderliğin raconu 26 Nisan 2024 | 3.494 Okunma Tarikatlar, medya ve görünürlük 25 Nisan 2024 | 4.133 Okunma Hamas etrafında... 23 Nisan 2024 | 2.615 Okunma Filistin sınavında iktidar 21 Nisan 2024 | 765 Okunma