Ahmet Taşgetiren Star Gazetesi

Ayağına taş değmesin!

Önce birçok konferansımda söylediğim bir cümleyi, okuyucularımla paylaşayım: “Tayyip Bey’in ayağına taş değmesin. Onun düşmesi hepimizin düşmesi demektir.” Bunu hemTürkiye’nin son 14...

06 Aralık 2016 | 4.837 okunma

Önce birçok konferansımda söylediğim bir cümleyi, okuyucularımla paylaşayım:

“Tayyip Bey’in ayağına taş değmesin. Onun düşmesi hepimizin düşmesi demektir.”

Bunu hemTürkiye’nin son 14 yılda yakaladığı ivmeyi düşündüğüm için söylüyorum, hem, İslam dünyasının ona yüklediği misyon açısından söylüyorum.

Yaşananları “Türkiye’nin Türkiye olma, İslam dünyasının İslam dünyası olma mücadelesi” olarak gördüğümü defalarca yazdım. “100 yıllık parantezin kapanması mücadelesi” denilen şey de aynısı.

Bu kadro, bu ümidi verdi Türkiye’ye ve İslam dünyasına.

Geçen 14 yılın önemli bir kısmı bir “Başarı hikayesi”ni anlatıyor. Çok büyük zorluklar atlatıldı ve Türkiye dünyada “Yükselen değer” oldu.

Bunda, birlikte yola çıktığı ve ahenkle yürüyen ekibin de önemli payı var, kuşkusuz o ekibe çok iyi kaptanlık yapan Tayyip Erdoğan’ın da.

Benim, “Tayyip Erdoğan’ın ayağına taş değmesin” temennimi, aynı duygu - düşünce - vizyon platformunda buluşan herkesin paylaşacağını sanıyorum.

Bir süredir kaygılar var. Geçmişinde büyük bir başarı hikayesi olan bir kadronun bir süredir sergilediği performans bu kadroya çok ümit bağlayan ortamlarda kaygı uyandırıyor.

15 Temmuz...

Ve sonrası...

Askeri müdahale, ardından gelen ekonomik savaş.

Tayyip Erdoğan’ın hem 15 Temmuz’daki, hem ekonomik savaştaki liderliği.

Bu arada “Yalnız kalma” söylemleri.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Zirvedeki görüşmenin psikolojisi 28 Nisan 2024 | 65 Okunma Akşener - Ağalığın ve liderliğin raconu 26 Nisan 2024 | 3.494 Okunma Tarikatlar, medya ve görünürlük 25 Nisan 2024 | 4.133 Okunma Hamas etrafında... 23 Nisan 2024 | 2.641 Okunma Filistin sınavında iktidar 21 Nisan 2024 | 765 Okunma