Ahmet Ay Milat Gazetesi

AK Parti seçim manifestosuna katkı

Türkiye’nin 3. binyılın hemen başında AK Parti iktidarı ile tanışması makus talih(ler)in bir kader olmadığını görmemiz açısından da önemliydi. Çünkü 2003’ten itibaren...

02 Mayıs 2018 | 172 okunma

Türkiye’nin 3. binyılın hemen başında AK Parti iktidarı ile tanışması makus talih(ler)in bir kader olmadığını görmemiz açısından da önemliydi. Çünkü 2003’ten itibaren attığı adımlarla Erdoğan liderliğindeki Türkiye, bölgesinde model ülke olarak saygıyla takip edilmeye başlandı.

16 yıllık iktidarında Türkiye’yi demokrasiden insan haklarına, ekonomiden uluslararası ilişkilere kadar pek çok alanda dünyanın sayılı ülkeleri arasına sokmayı başaran AK Parti oldu. Ne olacağız tedirginliği ile geçen 80 yıllık bilinmezlik 2002’de yine Ak Parti ile son buldu.

Elbette hataları, eksiklikleri de oldu AK Parti’nin. Bazen nasıl olur da bu hatalara düştü diye hayıflandığımız icraatlarına da tanıklık ettik, lakin “Recep Tayyip Erdoğan var ise bunlar da düzelir, düzeltilir” diyen kahir ekseriyet vardı Türkiye’de, yanılmadılar da.

Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemi AK Parti’nin Türkiye’ye sağladığı en önemli kazanımlardandır. 24 Haziran seçimleri yeni sistemin de başlangıç tarihi olacaktır.

Bu yeniliklere imza atan AK Parti, 24 Haziran seçimlerinden sonra da yeniliklere devam edeceğini açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, “Daha çok demokrasi, daha çok özgürlük” dediği bu yeni dönemin hazırlıkları devam ediyor. Seçim manifestosunun hazırlandığı bu günlerde biz de yeni dönem için düşüncelerimizi yazarak bu bildirgeye katkı sunmak istedik.

Türkiye, başta 15 Temmuz ihanet ve işgal kalkışması olmak üzere son 7 yılda büyük felaketlerden döndü. Biliyoruz ki One Minute ile başlayan süreç el an devam etmektedir. Müstekbirlere karşı “Dünya 5’ten Büyüktür” onurlu haykırışı sonrası Türkiye’den öç almak isteyen güçlerin boş durmadıklarını da biliyoruz.

YAZININ DEVAMI

YAZARIN DİĞER YAZILARI
Soros'çu vakıfların kış dönemi saldırıları başladı 15 Aralık 2018 | 6.787 Okunma Deli dana Trump 15 Ağustos 2018 | 5.494 Okunma Türkiye, Türk Bandıralı ABD gemisi idi 01 Ağustos 2018 | 5.980 Okunma ABD ile iadeler sorunu 28 Temmuz 2018 | 121 Okunma Kazanırken Alman, kaybederken göçmen, ama her daim bizim Mesut Özil 25 Temmuz 2018 | 182 Okunma