Doğruları konuşmak için en az iki kişi gerekir biri doğru söyleyen, biri doğru anlayan…

“Yeni Chp guguk kuşudur” dedim. * İbrahim mesaj göndermiş, “Akp’nin gizli tetikçisi, kaç para aldın Tayyip’ten?” diye soruyor. Yeni Chp’yi ne zaman yazsam, hep aynı konuyu merak ediyorlar. Bari bu defa itiraf...

“Yeni Chp guguk kuşudur” dedim.

*

İbrahim mesaj göndermiş, “Akp’nin gizli tetikçisi, kaç para aldın Tayyip’ten?” diye soruyor. Yeni Chp’yi ne zaman yazsam, hep aynı konuyu merak ediyorlar. Bari bu defa itiraf edeyim, asrın lideri çok sever beni, örtülü ödenekten her ay iki yüz bin dolar veriyor.

*

Betül mesaj göndermiş, “Kemal bey seni milletvekili adayı göstermediği için mi bu iftirayı atıyorsun?” diye soruyor. Oldu olacak bunu da itiraf edeyim… Kemal beye değil ama, Ahmet Kiziroğlu beye kırgınım, Tayyip Erdoğan beyin şoförünü milletvekili yaptı, Akp için saçımı süpürge etmeme rağmen beni 2023’e bıraktı.

*

Bülent, sahte Atatürkçü olduğumu tespit etmiş, “Atatürk’e küfrettiklerinde aynı cesareti gösterip Tayyip Erdoğan’a bu lafları edemedin” diyor. Bak bu konuda haklı… Arşivimi şöyle bi kurcaladım, hakikaten Atatürk’e hakaret edenlere tek kelime etmemişim.

*

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hoşçakalın 10 Mart 2023 | 7.346 Okunma Çok muhabbet tez ayrılık 07 Mart 2023 | 7.114 Okunma Sözcü Televizyonu 21 Şubat 2023 | 3.827 Okunma Tercih, her şeydir 19 Şubat 2023 | 8.727 Okunma Üç oda bir tabut 18 Şubat 2023 | 4.034 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar